Σε ένδειξη συμπαράστασης στο λαό της Γαλλίας, μετά τις αιματηρές και αποτρόπαιες επιθέσεις στο Παρίσι, το κτήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, φωτίστηκε στα χρώματα της Γαλλικής σημαίας. Με αυτό τον τρόπο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, εκφράζει το σεβασμό και την αλληλεγγύη του στους Γάλλους πολίτες. 

ΓΑΛΛΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΠΝΑΙ«Εις ένδειξιν σεβασμού και αλληλεγγύης στους Γάλλους πολίτες, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φωτίζει το κτήριο της στη Ρόδο, στα χρώματα της Γαλλίας. Σήμερα, το Παρίσι δεν έχει σύνορα. Καλύπτει όλη την επιφάνεια της Ευρώπης και του πολιτισμένου κόσμου, φτάνει παντού όπου υπάρχουν άνθρωποι, και στη Ρόδο, ολοκληρώνεται η παρουσία της έκθεσης που μεταφέρθηκε από το Λούβρο με τίτλο «Ρόδος ένα Ελληνικό νησί στις πύλες της Ανατολής«, αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Χατζημάρκος. 

Το φως στα χρώματα της Γαλλικής σημαίας που αποτυπώνεται στο κτήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, γίνεται ορατό από αρκετά μέτρα μακριά και σηματοδοτεί τη στήριξη της περιοχής στους ανθρώπους της Γαλλίας, που χάθηκαν αποτρόπαια και άδικα.

Πηγή: Black Monday.gr – Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Δωδεκανήσου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΗΜΑΙΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΠΝΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΠΝΑΙ 2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.