Η ΣΚΙΑΘΟΣ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ…

ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΑνακοινώθηκε επίσημα πλέον ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα για την Σκιάθο από τον κύριο Νίκο Τζούμα που αφορά και εμάς εδώ στη Ρόδο. Μία πολύ καλή ευκαιρία να αναδειχθούν τόποι και μάλιστα νησιά που τον χειμώνα «ξεχνιούνται» μέσα από τα βιβλία, μέσα από τη σύγχρονη λογοτεχνία και τους ίδιους τους συγγραφείς.

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΤο νησί της ΣΚΙΆΘΟΥ από το Νοέμβριο του 2015 έως και το Φεβρουάριο του 2016 αναδεικνύεται σε νησί των λογοτεχνών και θα φιλοξενήσει τον Χρήστο Δημόπουλο, τον Γιάννη Φιλιππίδη, την Αναστασία Κορινθίου, τον Σπύρο Πετρουλάκη και την Ειρήνη Φραγκάκη. Έτσι θα ικανοποιηθούν μικροί και μεγάλοι βιβλιόφιλοι ενώ το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο το Συνέδριο Σύγχρονης Ελληνικής Λογοτεχνίας προγραμματίζεται ήδη για τον Σεπτέμβριο του 2016.

ΦΡΑΓΚΑΚΗΗ εκπροσώπηση του Νοτίου Αιγαίου από την Αναστασία Κορινθίου που το τελευταίο της μυθιστόρημα ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ διαδραματίζεται όλο στο νησί της Ροδου, σίγουρα αποτελεί μία μεγάλη διαφήμιση για τον τόπο μας. Το βιβλίο της Ροδίτισσας συγγραφέα αυτή την στιγμή καταλαμβάνει την πρώτη θέση στα best seller και ετοιμάζεται από τον εκδοτικό της οίκο ΑΝΕΜΟΣ μία μεγάλη περιοδεία σε όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.