Η φωτογραφία στη Ρόδο που συγκίνησε την Μις Ελλάς!

Τον πατέρα της Αντώνη, φιλούσε η Ελευθερία Παντελιδάκη, όταν ο φακός του κοσμικού φωτογράφου Nicolas Nanev, αποθανάτισε τη μοναδική στιγμή, προκαλώντας τη συγκίνηση της πανέμορφης νύφης, συζύγου πλέον του γνωστού Ρόδιου τραγουδιστή Γιώργου Γιαννιά.

ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ ΓΙΑΝΝΙΑΣ

Η Ελευθερία Παντελιδάκη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr, συγκινήθηκε ιδιαίτερα με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αφού οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε την αδυναμία που μπορεί να έχει μία κόρη στον πατέρα της, ειδικά όταν εκείνος τη συντροφεύει και τη στηρίζει στα βήματά της, προσωπικά ή επαγγελματικά.

ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ ΓΙΑΝΝΙΑΣ

Η Ελευθερία Παντελιδάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς, όπως είναι ήδη ευρέως γνωστό παντρεύτηκαν την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο εκκλησάκι του Αγίου Βασιλείου, που στεγάζεται σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού. 

ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ ΓΙΑΝΝΙΑΣ

Η Ελευθερία Παντελιδάκη, είναι χορεύτρια, μοντέλο και απόφοιτη της Σχολής Παρουσιαστών του ΑΝΤ1, ενώ το 2001 εξελέγη και αναπληρωματική Μις Ελλάς, ενώ ο Γιώργος Γιαννιάς είναι γνωστός και επιτυχημένος τραγουδιστής.

Διαβάστε ακόμη:

Παραμυθένιος γάμος σε κατάλευκο πέπλο στη Ρόδο! blackmonday.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παντελιδάκη και Γιαννιάς παντρεύονται σήμερα! blackmonday.gr

Αναλυτικό αφιέρωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το λαμπερό γάμο στη Ρόδο, φιλοξενείται στο Hello που κυκλοφορεί!

Πηγή: Black Monday.gr

Φωτορεπορτάζ: Nicolas Nanev

ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ ΓΙΑΝΝΙΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.