Η RBS υπό την Αιγίδα της Εθνικής Τράπεζας στη φετινή έκθεση

«Super Market, Mini Market και Περίπτερο»

Η εταιρεία RBS θα συμμετάσχει στην έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο” η οποία θα λάβει χώρα στο METROPOLITAN EXPO, το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου 2015. Η συμμετοχή της RBS, που τελεί υπό την αιγίδα τηςΕθνικής Τράπεζας, έχει στόχο την έκθεση των ταμειακών της συστημάτων σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση της υπηρεσίας ibank simple payτης Εθνικής Τράπεζας καθώς και τα ίδια ταμειακά συστήματα σε λειτουργική συνεργασία με τα τερματικά καρτών ibankPOSτης ίδιας τράπεζας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν επίσης:

1.       Οι νέες δυνατότητες και οι νέες συναλλαγές,  που έχουν προστεθεί στα ταμειακά τερματικά, για την εξυπηρέτηση της υπηρεσίαςπληρωμών ibanksimplespot της Εθνικής Τράπεζας.

2.       Η λειτουργική διασύνδεση μεταξύ όλων των ταμειακών συστημάτων της RBSμε τα τραπεζικά τερματικά ibankPOSτης Εθνικής Τράπεζας.

3.       H cloud υπηρεσία “Link4all” μέσω της οποίας, ο επαγγελματίας μπορεί να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε και αν βρίσκεται όλες τις καταγεγραμμένες πληροφορίες στο διασυνδεδεμένο στην cloud υπηρεσία “Link4allταμειακό του σύστημα, ο τεχνικός -που έχει την ευθύνη συντήρησής του- θα έχει τη δυνατότητα να επεμβαίνει απομακρυσμένα και ο υπεύθυνος λογιστής θα μπορεί να λαμβάνει, κατ’ επιλογή του ή  προγραμματισμένα, όλα τα οικονομικά στοιχεία που απαιτούνται για την ενημέρωση των οικονομικών βιβλίων.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο RBS/Εθνική Τράπεζα στην Αίθουσα 3/ Διάδρομος Α/ Αριθμός 16-18

Leave a Reply

Your email address will not be published.