Ρεκόρ γρήγορης αποχώρησης της πρώην υπουργού από εκπομπή – Εκρηκτική η τηλεοπτική συνύπαρξη των δύο κυριών – Διαβάστε τον απολαυστικό διάλογο

Σαν δρομέας αγώνων ταχύτητας έφυγε η Θεανώ Φωτίου από το πλατό εκπομπής του ΣΚΑΙ όταν ξεκίνησε η προεκλογική συζήτηση με τη Ραχήλ Μακρή.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η βουλευτής της «Λαϊκής Ενότητας» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ήταν καλεσμένες του Γιώργου Αυτιά το πρωί της Κυριακής για να μιλήσουν για τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική ζωή της χώρας. Ωστόσο από τα πρώτα κιόλας λεπτά φάνηκε ότι η συζήτηση ανάμεσα στις δύο κυρίες θα εξελισσόταν σε έντονο ύφος.

Οι υψηλοί τόνοι δεν κράτησαν τελικά πολύ, αφού η κυρία Φωτίου δεν… άντεξε και αποχώρησε άρον άρον από το πάνελ της εκπομπής. Μη μπορώντας να ακούσει τον αντίλογο της κυρίας Μακρή έφυγε σε χρόνο ρεκόρ από το πλατώ του ΣΚΑΙ.

Βέβαια, μέχρι πριν λίγο καιρό Φωτίου και Μακρή τάσσονταν στο ίδιο «στρατόπεδο» της Αριστεράς και εκπροσωπούσαν ίδιες απόψεις και θέσεις. Για ακόμα μια φορά όμως φαίνεται ο διχασμός και το μέγεθος της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι άλλοτε «σύντροφοι» πλέον δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον. Ειδικά όταν πρόκειται για άτομα με έντονο ταπεραμέντο όπως οι προαναφερθείσες κυρίες…

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.