Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινό οι κάτοικοι του Αρχαγγέλου, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.

Κατά την επίσκεψή του στον Αρχάγγελο ο Δ. Κρεμαστινός συναντήθηκε με στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρουσία του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αργύρη Αργυρού και του πρώην δημάρχου Αλέκου Παπουρά όπου συζητήθηκε εκτενώς ο σχεδιασμός μέχρι την Κυριακή των εκλογών για την περαιτέρω εκλογική ενίσχυση του κόμματος.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός έγινε αποδέκτης ευχαριστιών για τον καταλυτικό του ρόλο στην κατασκευή της νέας σύγχρονης σχολικής μονάδας στον Αρχάγγελο, η κατασκευή της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει έπειτα από αγώνα πέντε ετών και συνεχείς παρεμβάσεις και ερωτήσεις του στη Βουλή.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου, λόγω της υποστελέχωσης. «Ως βασικός συντελεστής της δημιουργίας του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου, παρακολουθώ στενά τη λειτουργία του η οποία έχει δυστυχώς επηρεαστεί σημαντικά λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης που υπέστη η χώρα τους τελευταίους επτά μήνες με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις που δεν υπήρχαν μέχρι πέρυσι. Με τα capital controls και τα άδεια ταμεία, είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατεθούν κονδύλια για την υγεία. Μέχρι πέρυσι και παρά τις οικονομικές δυσκολίες, η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου και όλων των δομών υγείας ήταν σε καλύτερα επίπεδα από ότι τους μήνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Δημήτρης Κρεμαστινός. Για το λόγο αυτό, επανέλαβε, ότι είναι ανάγκη να ενισχυθούν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να λειτουργήσει ως παράγοντας σταθερότητας, διαφορετικά η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερα.

«Είμαι συμπατριώτης σας, νοιάζομαι για τον τόπο μου και είμαι υποχρεωμένος να σας λέω την αλήθεια, όπως σας την είπα και την προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου. Πριν από έξι μήνες σας είπα ότι αυτά που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να τα εφαρμόσει και η χώρα θα καταρρεύσει, όπως και έγινε. Τώρα λοιπόν, που –δυστυχώς- επιβεβαιώθηκα, σας καλώ να στηρίξετε μια κυβέρνηση σταθερότητας. Και χωρίς ισχυρό ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται να επιτευχθεί κυβέρνηση σταθερότητας» τόνισε ο Δ. Κρεμαστινός.

Κατά την επίσκεψή του στον Αρχάγγελο, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς συμπατριώτες του, που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να εκφράσουν τη στήριξή τους τόσο στον ίδιο όσο και στο ΠΑΣΟΚ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.