ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΑ ΚΩΤΣΑΔΑΜ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου,  εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του σ. Λουκά Κωτσαδάμ , επικεφαλής της παράταξής μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μέλους της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ. Ο  Λουκάς  «έφυγε» μετά  από σύντομη και σκληρή μάχη με την ασθένειά του, την οποίαν πάλεψε με αξιοπρέπεια.

Ο Λουκάς  παιδί φτωχής οικογένειας κτηνοτρόφων από την Βοιωτία  έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στη Ρόδο. Σπούδασε στη Σιβιτανίδιο Σχολή. Εργάστηκε ως εργατοτεχνίτης στον ΟΤΕ, όπου και ανέπτυξε πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση ως μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ.

Ο σύντροφος Λουκάς Κωτσαδάμ στάθηκε ακλόνητος σε κάθε δυσκολία στη ζωή και στον αγώνα για το δίκιο της εργατικής τάξης. Υπηρέτησε με πίστη, την κοσμοθεωρεία μας, την πολιτική και το πρόγραμμα του ΚΚΕ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου και μέσω της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου, απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του σ. Λουκά, σε όλους τους φίλους και τους οικείους του.

Κώς 10-9-2015

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.