Τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου 2015, συγγενείς και φίλοι στον 27χρονο Μιχάλη Μάτση, που έφυγε άδικα και τραγικά, βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία της Κρεμαστής και προκαλώντας θλίψη και οργή στη Ρόδο. Ένα παιδί, μόλις 27 ετών, μουσικός, χάθηκε άξαφνα, αφού παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να κερδίσει τη ζωή.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Μιχάλη, το μεσημέρι της 13ης Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής. Κοντά στη σορό του, η οικογένειά του και οι φίλοι του.

Την εξόδιο ακολουθία του 27χρονου Μιχάλη, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ, Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θωμάς Σωτρίλλης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Ανανίας, ο πρόεδρος ης Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής Τσαμπίκος Ποδιώτης, ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σωτήρης Παμπάκας, καθώς και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κρεμαστής Γιάννης Μάτσης, θείος του αδικοχαμένου νέου.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον κ. Στέφανο Δράκο

«Η Κρεμαστή και η Ρόδος έχασε ένα νέο παιδί. Έναν άνθρωπο που έδιδε σιωπηλά το δικό του αγώνα για να κερδίσει τη ζωή. Σε μία μάχη άνιση που δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδηθεί.

Θα ήθελα με ειλικρίνεια και βαθιά θλίψη, να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Μιχάλη Μάτση, που έφυγε νωρίς. Τα θερμά μου συλλυπητήρια και στον πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κρεμαστής «Παναγία η Ελεημονήτρια» Γιάννη Μάτση, φίλο και θείο του αδικοχαμένου παιδιού.

Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο».

Η φυγή…

Ο Μιχάλης Μάτσης του Γεωργίου, άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, όπου νοσηλευόταν, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Μιχάλης, όλο αυτό τον καιρό, έδωσε σκληρό αγώνα για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας από την πρώτη στιγμή κοντά του τον πατέρα του και τη μητέρα του, που δεν έφευγαν από το προσκεφάλι του.

Πηγή: www.blackmonday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.