Ένας εξαίρετος άνθρωπος με αρχές και αξίες, με απέραντη ευγένεια και καλοσύνη, που διαχρονικά στεκόταν αντάξιος της εμπιστοσύνης που του είχε δείξει ο Δωδεκανησιακός λαός, έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή.

ΚΑΡΑΜΑΡΙΟΣΟ πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου Αναστάσιος Καραμάριος, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου και κατέληξε σήμερα νωρίς το πρωί.

Ο Αναστάσιος Καραμάριος, έφυγε στις 5 το πρωί σήμερα, σε ηλικία 80 ετών.

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1935 στη Σορωνή Ρόδου, από γονείς αγρότες. Παρά τις δυσκολίες και τις στερήσεις της εποχής, κατάφερε να σπουδάσει στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παντρεύτηκε την Ελένη Χατζηγεωργίου και απέκτησαν δύο κόρες, την Λίλιαν Καραμάριου – Δημητριάδη και την Μιράντα Καραμάριου.

Μέσα από την επιστημονική του κατάρτιση και την εργασία του ως δικηγόρος επί πολλές δεκαετίες, κατάφερε να διακριθεί και να καταξιωθεί στην τοπική κοινωνία. Εξελέγη βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ στις εκλογές του 1989 (δύο φορές) του 1990, του 1996, του 2004 και του 2007.

Το Black Monday.gr, εκφράζει ειλικρινά τη βαθιά του οδύνη και θλίψη, για τον χαμό ενός ανθρώπου που τύγχανε της εκτίμησης και του σεβασμού. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός εξαίρετου ανθρώπου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.