Τραγικό τέλος είχε η προσπάθεια ενός 19χρονου να κρατηθεί στη ζωή. Ο 19χρονος Ροδίτης, που νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα μήνα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», έχασε τη μάχη που γενναία έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο νεαρός Ροδίτης, είχε τραυματιστεί σοβαρά το πρωί του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου 2016, σε τροχαίο ατύχημα που είχε προκληθεί στη Ρόδο.

Ο 19χρονος, επέβαινε σε μηχανάκι, το οποίο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.  Το σοβαρό τροχαίο, είχε εκδηλωθεί στις 10 το πρωί του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου 2016, επί της Δενδρινού και Γρηγορίου Ε’. Το μηχανάκι που οδηγούσε ο 19χρονος συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του νεαρού, ο οποίος νοσηλευόταν μέχρι και σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Το παιδί, για το οποίο προσευχόταν όλη η Ρόδος, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και όλοι ήλπιζαν ότι τα είχε καταφέρει. Περίμεναν ένα θαύμα (!) Δυστυχώς όμως, ο 19χρονος Ροδίτης, χάθηκε.

Η Black Monday.gr, συγκλονισμένη, εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια της, στην οικογένεια του νεαρού παιδιού που έφυγε άδικα, ελπίζοντας πως θα κοσμήσει τον ουρανό ως άγγελος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.