Τραγικό θάνατο βρήκαν σήμερα στις 6 το πρωί, δύο Ροδίτισσες, επί της λεωφόρου Ρόδου – Καλλιθέας, ύστερα από την πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος.

Το τροχαίο προκλήθηκε στις 6 το πρωί, επί της Ρόδου – Καλλιθέας, στο Φαληράκι, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο γυναικών που επέβαιναν σε αυτήν. 

Τη δίκυκλή μοτοσικλέτα οδηγούσε άνδρας, ο οποίος είχε μαζί του ακόμη δύο γυναίκες! Ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχει τραυματιστεί, εάν και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους άδικα και τραγικά – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Black Monday.gr – είναι η Σεβαστή Καραγιάννη του Βασίλη, 50 ετών, και η Γεωργία Καραφύλλη του Κωνταντίνου, 28 ετών. Οι θανούσες εργάζονταν σε ξενοδοχείο στο Φαλήρακι.

Προανάκριση για τον προσδιορισμό των αιτιών που οδήγησαν στην πρόκληση του τροχαίου δυστυχήματος ενεργεί το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου.

Το Black Monday.gr, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του, στις οικογένειες των εκλιπόντων.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας – Σύλληψη για τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο

Στις 29-08-2015 και ώρα 05,45’ στο 12ο χιλιόμετρο της επ. οδού Ρόδου – Καλλιθέας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από 32χρονο ημεδαπό με συνεπιβάτισσες δυο ημεδαπές 50 και 28 ετών, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δυο συνεπιβάτιδων και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού. Ο οδηγός του δικύκλου συνελήφθη.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.