Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί, στις 6.30, στην περιοχή Ανάληψη της Ρόδου, συνταξιούχος φωτογράφος της Ρόδου, 77 ετών, ο οποίος ζούσε μαζί με τη σύζυγό του. Ο κάτοικος της Ρόδου, που κατάγεται από το νησί της Λέρου, αλλά μένει πάρα πολλά χρόνια στη Ρόδο, φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του – κατά τις πληροφορίες της Black Monday.gr – , με κυνηγετική καραμπίνα (!)

Στο σημείο βρισκόταν από τις 06.30 το πρωί, κλιμάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, το οποίο ενημέρωσε όλες τις συναρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες, ενώ κάλεσε στον τόπο εκδήλωσης του τραγικού συμβάντος και τον ιατροδικαστή, ο οποίος διενήργησε νεκροψία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια από τα οποία προήλθε ο θάνατος του 77χρονου φωτογράφου. Σχετικά με το θλιβερό και σοκαριστικό περιστατικό, έχει ενημερωθεί αρμοδίως και η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 6.30 το πρωί, γείτονες άκουσαν έναν πυροβολισμό και άμεσα ειδοποίησαν τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες βρέθηκαν σε λίγα λεπτά στο σημείο. Ο συνταξιούχος, 77 ετών, βρέθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού στην Ανάληψη, όπου φέρεται να διέμενε μαζί με τη σύζυγό του. Ο ίδιος, εκτιμάται πως έδωσε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα, την οποία έφερε νόμιμα στην κατοχή του.

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν, θεωρούν πως πρόκειται για αυτοκτονία και έχει αποκλειστεί η τέλεση εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του. Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας πάντως, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η Black Monday.gr, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, που δυστυχώς αναγκάστηκαν να ζήσουν ακόμη μία δυσάρεστη φυγή.

*Τα στοιχεία του κατοίκου της Ρόδου είναι γνωστά,

αλλά δεν ανακοινώνονται για ευνόητους λόγους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.