Παρουσία πλήθους κόσμου και με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016, η κοπή της βασιλόπιτας του Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής. Η όμορφη, λιτή και ιστορική εκδήλωση, ξεκίνησε στις 19.30, με τον πάτερ Μιχαήλ από τον Ιερό Ναό Θεοτόκου Κρεμαστής, να ευλογεί την πίτα, μαζί με τον πρόεδρο του Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής Γιώργο Σμαραγδιό και το Δ.Σ. της ομάδας.

Ο πάτερ Μιχαήλ, αφού ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά, ενώ ο πρόεδρος του Φοίβου Κρεμαστής, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους. Ακολούθως, απηύθυναν χαιρετισμό οι κ.κ. Γιώργος Πόκκιας, Μιχάλης Χριστοδούλου και Τσαμπίκος Ποδιώτης.  Στην κοπή της βασιλόπιτας παρέστη και ο πολιτευτής της ΝΔ Στέφανος Δράκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία του Φοίβου και στην ανάγκη στήριξης του αθλητισμού.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την προβολή ενός ιστορικού βίντεο για την αθλητική πορεία του Φοίβου και την απονομή τιμητικών πλακετών με τη βοήθεια της ταμία του Φοίβου Όλγας Σαρρή στον Τσαμπίκο Ποδιώτη, πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κρεμαστής, τον οποίο βράβευσε ο πρόεδρος του Φοίβου Γιώργος Σμαραγδιός, τον Σωτήρη Παμπάκα, φαρμακοποιό, τον οποίο βράβευσε ο Φώτης Στεργανάκης, αντιπρόεδρος του Φοίβου Κρεμαστής και Χριστόφορο Μιχαήλ, τον οποίο βράβευσε ο Ιωάννης Σταματίου, γενικός γραμματέας του Φοίβου Κρεμαστής, για την ανιδιοτελή και συνεχή προσφορά τους στην ομάδα.

ΔΡΑΚΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ 2 ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΠΙΤΑ ΠΟΚΚΙΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΠΟΔΙΩΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ 3 ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ 2 ΔΡΑΚΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ 1 ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.