Θανάσιμη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα στις 06.40 το πρωί σε οικία που βρίσκεται στην περιοχή των Κολυμπίων, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός 74χρονος άνδρας και να καταστραφεί ολοσχερώς η παλιά κατοικία στην οποία διέμενε. Παρά την αξιέπαινη προσπάθεια του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΗ πυρκαγιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BlackMonday.gr, εκδηλώθηκε στις 06.40 το πρωί, με 4 οχήματα και 10 πυροσβέστες, μαζί με το Διοικητή και τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, να φθάνουν στο τόπο εκδήλωσής της, προκειμένου να τη σβήσουν. Μάταια όμως. Ο 74χρονος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου προσδιορίζονται, καθώς και η οικογενειακή του κατάσταση, απανθρακώθηκε ενώ κοιμόταν (βάσει των πρώτων πληροφοριών) ενώ το σπίτι του καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η σωρός του μεταφέρθηκε με τη βοήθεια προσωπικού του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου και θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του. Έρευνα για τα αίτια εκδήλωσης της θανάσιμης πυρκαγιάς ενεργεί το προσωπικό του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.

Πηγή: Black Monday.gr

*Φωτογραφία αρχείου

Leave a Reply

Your email address will not be published.