Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στο θεατρικό κοινό της Ρόδου, η παράσταση που παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαριτσών «Ο ΚΕΡΩΝΙΑΤΗΣ», με τίτλο «Γιατροί σε … hangover!». Ένα έργο που εντυπωσίασε, με συνεχή πλοκή και άφθονο γέλιο, καθήλωσε το κοινό και προκάλεσε τρελά κέφια!!!

Οι πρωταγωνιστές της θεατρικής κωμωδίας, που συνδύασε γέλιο, έρευνα και οικογενειακές ιστορίες, κατάφεραν να υποδυθούν με μεγάλη επιτυχία τους ρόλους τους. Τον Φρανσουά Τρουντό υποδύθηκε ο Λευτέρης Βαλσαμίδης, την Ζακλίν Τρουντό η Στέλλα Παπανικολάου, τον Ζαν – Πιέρ Ντομπουά ο Δημήτρης Δεληγιάννης και ο Λευτέρης Τσούφιος, την Κατρίν Ντουμπουά η Φανή Πατσιαούρα, την Ζοζεφιν η Βάσω Μπιλιά, τον Υπαστυνόμο Ρουσώ ο Νίκος  Τσαλώλης και τον Μαλιμπού ο Νίκος Οικονόμου.

Η θεατρική παράσταση, η οποία παρουσιάστηκε από την κα Ελένη Δελλασέρα, ξύπνησε το ένστικτο του ντετέκτιβ στο κοινό, που αγωνιούσε να μάθει τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στο Παρίσι, στο σπίτι του Φρανσουά και της Ζακλίν Τρουντό. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα φιλικό τους ζευγάρι, ο Ζαν – Πιερ και η Κατρίν Ντουμπουά, έφθασαν στο σπίτι τους. Εκείνο το βράδυ δολοφονήθηκε μία χορεύτρια. Το βράδυ που οι δύο άνδρες αποφάσισαν να βρεθούν στην ίδια κακόφημη συνοικία της οδού Λακρουά. Περισσότερα… μόνο εάν δείτε την παράσταση!

Στη σκηνοθεσία του έργου ο Γιάννης Φλώρος, στα σκηνικά ο Νίκος Θεοδωράκης – Κολέτης και στον χειρισμό φωτισμών – ήχου ο Γιάννης Μαλώτρας.

Μία παράσταση που άξιζε να δείτε (!)

ΜΑΡΙΤΣΑ ΜΑΡΙΤΣΑ 15 ΜΑΡΙΤΣΑ 14 ΜΑΡΙΤΣΑ 13 ΜΑΡΙΤΣΑ 12 ΜΑΡΙΤΣΑ 11 ΜΑΡΙΤΣΑ 10 ΜΑΡΙΤΣΑ 9 ΜΑΡΙΤΣΑ 8 ΜΑΡΙΤΣΑ 7 ΜΑΡΙΤΣΑ 6 ΜΑΡΙΤΣΑ 5 ΜΑΡΙΤΣΑ 4 ΜΑΡΙΤΣΑ 3 ΜΑΡΙΤΣΑ 2 ΜΑΡΙΤΣΑ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.