ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Η μόδα για καλό σκοπό!

Μπορεί η μόδα και η ομορφιά να ενωθούν για καλό σκοπό! Η Ρόδος απέδειξε ότι μπορούν αυτές οι δύο λέξεις, να επιτελέσουν το ρόλο του συνδέσμου με την προσφορά και τη στήριξη όσων πραγματικά έχουν ανάγκη. Μαγικότερος χώρος για να λάβει χώρα αυτή η προσπάθεια από τις Πηγές Καλλιθέας της Ρόδου, σίγουρα δεν μπορεί να υπάρξει.

Μέρα προσφοράς και αλληλεγγύης το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015, στις Πηγές Καλλιθέας, εκεί που έλαβε χώρα επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε από την Boutique chic-blackchic (Αφάντου) και τη Μεσόγειος Ένωση Γυναικών Επιχειρηματιών Καλλιθέας Ρόδου, για καλό σκοπό.

Δέκα γυναίκες μοναδικές, από 14 έως και 60 ετών, της καθημερινότητας, έβαλαν τα καλύτερά τους, για να χαρίσουν μία ξεχωριστή βραδιά στους παραβρισκόμενους, οι οποίοι αντί εισιτηρίου θα έπρεπε να φέρουν μαζί τους τρόφιμα (ζυμαρικά, καφέ, ελαιόλαδο, όσπρια) και υγειονομικό υλικό για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Γηροκομείο, Ορφανοτροφείο, Ίδρυμα Άγιος Ανδρέας, Ίδρυμα Κολυμπίων).

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης εργάστηκαν περί τα 40 άτομα, όλα αφιλοκερδώς (4 κομμώτριες, 3 μακιγιερ, ένας dj, φωτογράφοι, παρουσιάστρια, 10 βοηθοί), ενώ υπήρξε και η ευγενική υποστήριξη της ΔΕΡΜΑΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.