ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΝΔ: Ποιοι ψηφίζουν!

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου στη ΝΔ. Στις κάλπες που θα στηθούν ανά την Ελλάδα και στα νησιά της Δωδεκανήσου, μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές.

 ΚΑΛΠΕΣΣτα Δωδεκάνησα, θα στηθούν κάλπες σε όλα τα νησιά (αναλυτικότερες πληροφορίες για τον αριθμό τους θα δοθούν τις επόμενες ημέρες), ενώ το κάθε στέλεχος, μέλος, φίλος ή πολίτης αυτής της χώρας, που επιθυμεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, θα μπορεί να το πράξει. Ο κάθε ένας από τους εκλογείς που ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές, θα μπορεί να ψηφίσει για πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία, προσερχόμενος στην κάλπη και καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 3 ευρώ.

Στη Ρόδο, εκτιμάται ότι θα στηθούν περίπου 10 κάλπες, 2 στην Κω και από μία στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου. Ωστόσο, αυτό ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε και ανακοινωθεί.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι:

Υποψηφιότητα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, έχουν καταθέσει 4 στελέχη του κόμματος. Με αλφαβητική σειρά πρόκειται για τους:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΔ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ Άδωνι Γεωργιάδη,

Ευάγγελο Μεϊμαράκη,

Κυριάκο Μητσοτάκη και

Απόστολο Τζιτζικώστα.

Οι δύο εξ’ αυτών, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έχουν ήδη ανακοινώσει και το πρόγραμμα επίσκεψής τους στη Ρόδο, ενώ στο νησί αναμένεται να έρθει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλεως Ρόδου, Κωνσταντίνου του Υδραίου, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης, θα επισκεφθεί τη Ρόδο το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015. Ο κ. Γεωργιάδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ στις 11 το πρωί στο Δημαρχιακό Μέγαρο και θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 7μ.μ. στο ξενοδοχείο “Mediterranean”.

Πηγή: www.blackmonday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.