Κλήση μαρτύρων υπεράσπισης αιτήθηκε σήμερα το μεσημέρι (24 Αυγούστου 2015), ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου Β.Δ. του Χ., Άκης Δημητριάδης, για την εκδίκαση της υπόθεσης σε βάρος του κατοίκου της Ρόδου, που κατηγορείται για τη διάπραξη του αδικήματος του εμπρησμού από αμέλεια (αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα).

ΦΩΤΙΑ ΤΣΑΪΡΙ ΠΑΣΤΙΔΑ

Ζητώντας την αναβολή εκδίκασης της υποθέσεως, ο κ. Άκης Δημητριάδης, γνωστός δικηγόρος της Ρόδου, κατέθεσε αίτημα κλήσης μαρτύρων, το οποίο έγινε δεκτό, όπως και χρόνο, προκειμένου να συγκεντρώσουν και να παρουσιάσουν όλα τα σχετικά έγγραφα, προς απόδειξη της αθωότητας του κατηγορουμένου.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, αποφάσισε την αναβολή εκδίκασης της υποθέσεως και την εξέταση του κατηγορούμενου στις 4 Σεπτεμβρίου 2015, οπότε και θα κληθεί να αποδείξει την αθωότητά του, αναφορικά με την κατηγορία που του αποδίδεται και αφορά στην τέλεση του αδικήματος του εμπρησμού από αμέλεια. 

ΦΩΤΙΑ ΤΣΑΪΡΙ ΠΑΣΤΙΔΑ

Ο 60χρονος Β.Δ. του Χ. εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της 23ης Αυγούστου 2015, ως κατηγορούμενος εκδήλωσης της φωτιάς στην Παστίδα, που προκάλεσε την απώλεια 1.500 στρεμμάτων δάσους. Ο κατηγορούμενος, όπως είχε ανακοινωθεί επίσημα, συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, για την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στις 22 Αυγούστου 2015 και ώρα 14:00’, σε δασική έκταση, στην περιοχή Παστίδα.

Κάντε κλικ και διαβάστε για τη φωτιά που έκαψε 1.500 στρέμματα δάσους στη Ρόδο, μία επιχείρηση, ένα αυτοκίνητο και αυλές σπιτιών:

ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ – Στάχτη 1.500 στρέμματα δάσους – Από αμέλεια η φωτιά! 

Πηγή: Black Monday.gr

ΦΩΤΙΑ ΤΣΑΪΡΙ ΠΑΣΤΙΔΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.