Είπε ότι, αν η πρόεδρος της Βουλής κάνει κόμμα, η «Τελεία» θα συνεργαζόταν μαζί της ακόμη και προεκλογικά

Την κάθοδο της «Τελείας» στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Μπάμπης» στην Κηφισιά, την Τετάρτη.

Ο κ. Γκλέτσος μάλιστα αποκάλυψε ότι στην περίπτωση που η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει δικό της κόμμα, η «Τελεία» θα συνεργαζόταν μαζί της ακόμα και προεκλογικά, καθώς όπως ο ίδιος υποστήριξε είναι μια γυναίκα που έχει «βιογραφικό» και μένει πιστή στις απόψεις της.

Παράλληλα, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με όποια κυβέρνηση αναδειχθεί στις εκλογές.

Μιλώντας για τα οικονομικά προβλήματα του κόμματος, ο κ. Γκλέτσος ανέφερε ότι αυτά θα καλυφθούν με τη μέθοδο του ρεφενέ, ενώ θα δημιουργηθεί και ένας λογαριασμός στο οποίοι μέλη και φίλοι του κόμματος θα μπορούν να καταθέτουν χρήματα.

Σχετικά με τους υποψηφίους στα ψηφοδέλτια ο κ. Γκλέτσος είπε ότι δεν ήθελε ο ίδιος να επιλέξει πρόσωπα, γι’ αυτό και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που θα καταλάμβαναν τις πρώτες θέσεις προθυμοποιήθηκαν να παραχωρήσουν τις θέσεις τους σε άλλους υποψήφιους.

Τέλος ανακοινώθηκε ότι θα δημιουργηθεί μια τηλεφωνική γραμμή στην οποία στελέχη της «Τελείας» θα δίνουν οδηγίες στους πολίτες για το τι πρέπει να κάνουν με τα «κόκκινα δάνεια».

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.