«Καυτές» εμφανίσεις για την Κ. Σπυροπούλου στη Ρόδο!

Στη Ρόδο επέστρεψε η παρουσιάστρια του Alpha Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προκειμένου να πραγματοποιήσει ολιγοήμερες διακοπές στη γενέτειρά της. Η Κωνσταντίνα, που μαγνήτισε τα βλέμματα, φιλοξενήθηκε με φωτογραφίες από νυχτερινές της εξόδους, αλλά και με μαγιό σε περιοδικά πανελλαδικής κυκλοφορίας, ενώ το Black Monday.gr, εξασφάλισε αποκλειστικό ρεπορτάζ από τις βόλτες της, στο νησί των Ιπποτών.

Η Σπυροπούλου με ολόσωμο μαύρο μαγιό στη Ρόδο

Η Σπυροπούλου με ολόσωμο μαύρο μαγιό στη Ρόδο

Η Κωνσταντίνα, μαζί με τις φίλες της, φορώντας ένα ιδιαίτερα απλό κόκκινο με άσπρες ρίγες φόρεμα, περπάτησε στην πόλη της Ρόδου, αφού στάθμευσε το μικρό κόκκινο αυτοκίνητό της. Δεν παρέλειψε να κάνει τις βουτιές της στη θάλασσα του νησιού φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και ένα πολύχρωμο παρεό σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, ενώ περιηγήθηκε και στα σοκάκια της Μεσαιωνικής πόλης φορώντας άλλοτε ένα ασημί μπλουζάκι με τζιν φούστα ή ένα σατέν πανωφόρι με άσπρο σορτσάκι.

Σε νυχτερινή της έξοδο στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου

Σε νυχτερινή της έξοδο στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου

Η γνωστή παρουσιάστρια που κατάγεται από τη Ρόδο, το διασκέδασε για τα καλά κατά την παραμονή της στο νησί, αφού φαίνεται να μη σταμάτησε τις πρωινές, αλλά και νυχτερινές εξόδους, μετά μουσικής και χορού!

Κάνοντας βουτιές στα γαλανά νερά της Ρόδου

Κάνοντας βουτιές στα γαλανά νερά της Ρόδου

Πηγή: Black Monday.gr

Φωτορεπορτάζ: Nicolas Nanev

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.