Μεγάλος διαγωνισμός από το Black Monday.gr και το Pallas

ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣΕάν θέλετε να κερδίσετε μία μονή πρόσκληση για τη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος«, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη Ρόδο στις 17 Δεκεμβρίου 2015, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις κάτωθι οδηγίες του διαγωνισμού που ξεκινά σήμερα 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Επισκεφθείτε την ομάδα του Black Monday στο Facebook «Black Monday«.
  2. Κάντε like στο σχετικό θέμα που αφορά στο διαγωνισμό.
  3. Γράψτε ένα σχόλιο και κοινοποιήστε το θέμα στην προσωπική σας σελίδα. 

Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, που θα λήξει στις 19 Δεκεμβρίου 2015, δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία μονή πρόσκληση ο καθένας και θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος», αλλά και να τον συναντήσουν από κοντά!

Η νέα ταινία

ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑ ΡΟΔΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΤρεις διαφορετικές ερωτικές ιστορίες με φόντο την Ελλάδα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Τρία ζευγάρια που βιώνουν ένα δυνατό έρωτα στη δυσκολότερη περίοδο της Ελλάδας. Τρεις έρωτες με διαφορετική… καταγωγή, καλούνται να αντιμετωπίσουν διλήμματα κι ανατροπές. Τρεις διαφορετικές ερωτικές ιστορίες ενώνονται σε μια ενιαία πλοκή. Μια ταινία – τροφή για σκέψη, βασισμένη στη σύγχρονη Ελλάδα, μια Ελλάδα που αλλάζει.

Μέσα από τη γραφή, τη ματιά και το φακό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και με πρωταγωνιστή τον … έρωτα, παρατηρούμε όλα όσα συναντάμε καθημερινά στη σύγχρονη κοινωνία, της οποίας αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι, αλλά κι όσα σκεφτόμαστε, όσα λέμε φανερά κι όσα κρατάμε μόνο για εμάς.

Για όλα τα παραπάνω και για όσες ακόμα σκέψεις δημιουργηθούν μετά την προβολή της ταινίας, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα βρίσκεται στο Pallas 5 Cinemas Center για να συζητήσει με το κοινό.

Ώρα προβολής: 21:00

Ώρα προσέλευσης: 20:30

Αίθουσα προβολής: 5

Πηγή: www.blackmonday.gr

ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.