Σάββατο 09/01/16, ώρα 17.00, ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS vs ΑΡΗΣ

Προπώληση των εισιτηρίων με το ΑΜΚΑ:
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος & 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.

ΚΟΛΟΣΣΟΣΥπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Η αγορά των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

– Από τα γραφεία της ΚΑΕ έως Παρασκευή 10:00 – 14:00 (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261,info@kolossosbc.gr)

– Online https://www.viva.gr/…/kae-kolossos-eisitiria-agonon-2015-16/.

– Στα PUBLIC

– Tην ημέρα του αγώνα, 4 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του Βενετοκλείου

Όλα αυτά τα χρόνια, το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού, γι’ αυτό, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό, ώστε να τους δώσουν την δύναμη για ακόμα μια νίκη!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ H HOTELS

·         Παρακαλούμε προωθήστε την αφίσα και την πληροφόρηση για τον αγώνα στους φίλους, τους συναδέλφους, γιατί ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

·         Μπορείτε να εκτυπώσετε την επισυναπτόμενη αφίσα και να την τοποθετήσετε στη βιτρίνα της επιχείρησής σας, είναι βοήθεια για την ομάδα.

·         Για τους εορτάζοντες Φώτη, Φωτεινό, Φάνη, Γιάννη, ξεχωριστό δώρο που θα θυμάται είναι το εισιτήριο για τον αγώνα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ απέναντι στην ΑΡΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.