Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού – Ο 23χρονος δράστης το χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές το μικρό αγόρι επειδή η μητέρα του δεν ήθελε να βγάλει το παιδί στην επαιτεία

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται ένα αγοράκι δύο ετών το οποίο έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 23χρονο εραστή της μητέρας του επειδή η μάνα του δεν τον άφησε να βγάλει το παιδί στην επαιτεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη μητέρα Ρομά του άτυχου αγοριού, αρχικά είχε κάνει ψευδή κατάθεση ισχυριζόμενη πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα. Όμως όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια από έρευνα της αστυνομίας, ο 25χρονος πατέρας του παιδιού είναι κρατούμενος σε στις φυλακές Ναυπλίου.

Η μητέρα στην συνέχεια αποκάλυψε πως το δίχρονο αγοράκι, ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της. Όλα συνέβησαν όταν η μητέρα δεν δέχτηκε την απαίτηση του 23χρονου φίλου της να αφήσουν το αγοράκι να πραγματοποιήσει επαιτεία στους τριγύρω δρόμους.

Η μαρτυρία της μητέρας σοκάρει, καθώς ο 23χρονος χτυπούσε με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του το άτυχο αγοράκι αφήνοντας το σε κωματώδη κατάσταση. Φρικιαστικό είναι και το γεγονός πως το άτυχο αγοράκι παρέμεινε επί δυο μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να το πάνε στο νοσοκομείο.

Ο 23χρονος φίλος της μητέρας έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Συγκλονισμένοι από το γεγονός της πρωτοφανoύς αυτής αγριότητας δηλώνουν και οι γιατροί που εξέτασαν το άτυχο αγοράκι.

Πηγή: Korinthostv

Leave a Reply

Your email address will not be published.