«Κυριακή μεσημέρι θέλω να πάω με τα παιδιά μου και να έχω φαγητό στο τραπέζι – Μάγειρας δεινός δεν είμαι, άρα καταλαβαίνετε ότι προφανώς και θα ήμουν με τη μάνα μου! Γιατί ένα από τα πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος για εκείνη είναι ότι μαγειρεύει και πάρα πολύ καλά»

Τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να σχολιάσει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κωστής Μπακογιάννης, ωστόσο φρόντισε να μην πάρει θέση για κάποιον από τους τέσσερις υποψήφιους.

Ο ίδιος, αφού απέφυγε επιμελώς να ταχθεί υπέρ κάποιου εκ των διεκδικητών της ηγεσίας του κόμματος, κλήθηκε να απαντήσει τουλάχιστον στο αν θα ψήφιζε την Ντόρα Μπακογιάννη για αυτή τη θέση.

«Τη μάνα μου; Πιστεύετε ότι θα με έπαιρνε να κάνω κάτι διαφορετικό;», αποκρίθηκε ο κ. Μπακογιάννης. «Το ερώτημα δεν είναι αυτό. Για να είμαι ανοιχτός, θέλω να βάλω ένα άλλο δεδομένο στη συζήτηση», πρόσθεσε και στη συνέχεια έδωσε την πιο απολαυστική εξήγηση στο γιατί θα ψήφιζε την Ντόρα Μπακογιάννη για πρόεδρο της ΝΔ, χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Κυριακή μεσημέρι θέλω να πάω με τα παιδιά μου και να έχω φαγητό στο τραπέζι. Πρέπει κάτι να φάμε. Μάγειρας δεινός δεν είμαι, άρα καταλαβαίνετε ότι προφανώς και θα ήμουν με τη μάνα μου! Γιατί ένα από τα πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος για εκείνη είναι ότι μαγειρεύει και πάρα πολύ καλά», εξήγησε ο περιφερειάρχης, σε συνέντευξή του στο Σκάι.

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.