Λαμπερά εγκαίνια αγάπης και χαράς στην παιδική χαρά της Βωλάδας!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς ‘’Γεώργιος Μανωλιός’’ που βρίσκεται στο γήπεδο ‘’Φραγκίσκος Σακελλαρίδης’’ του Α.Σ Απόλλων Βωλάδος. Ο Σύλλογος, είχε ετοιμάσει μία μοναδικά όμορφη παιδική γιορτή για τους μικρούς του φίλους με μουσική, κλόουν, τον Τοτό & την Λουλού. Μαγικά κόλπα, παιχνίδια, φαγητά, αναψυκτικά, σουβλάκια και γλυκά, καθώς και πλούσια δώρα, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΒΩΛΑΔΑ 18

Πλήθος κόσμου τόσο από Βωλάδα, όσο και από άλλα χωριά της Καρπάθου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία κορυφώθηκε με τον Αγιασμό και τα εγκαίνια της παιδικής χαράς που της δόθηκε το όνομα του αείμνηστου Γεώργιου Μανωλιού. Το αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Δημήτριος Σκαρβελάκης, ενώ την κορδέλα έκοψε η κα Στασία Βαρδαούλη, θεία του Γεωργίου Μανωλιού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Μηνάς Έλληνας δημοτικός σύμβουλος, Ιωάννης Λυτός πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Βωλάδος, ο Δρ Στέφανος Δράκος, υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ, ο Γιώργος Διάκος, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βωλάδος, εκπρόσωποι του Συλλόγου Αγίων Αναργύρων Αμερικής, ο Μένης Μενεάκης, αντιπρόεδρος του Α.Σ Ποσειδών Καρπάθου, όπως και ο Κώστας Μικροπαντρεμένος, προπονητής του Α.Σ Πρωτέα Απερίου.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΒΩΛΑΔΑ 17

Ο Δρ Στέφανος Δράκος, στο πλαίσιο της σύντομης τοποθέτησής του, συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία της παιδικής χαράς, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο τους, αφού με τη δημιουργία της παιδικής χαράς, δημιούργησαν ένα χώρο αγάπης για τα παιδιά που αποτελούν την πηγή ελπίδας όλων εμάς.

«Καθημερινά δίνουμε μάχες στη ζωή μας και δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό από το κουράγιο και τη δύναμη που μας δίνει το χαμόγελο ενός παιδιού», είπε ο κ. Δράκος.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΒΩΛΑΔΑ 5

Ο Α.Σ Απόλλων Βωλάδος, ενημέρωσε ότι, το ερχόμενο καλοκαίρι, θα γίνει ειδική γιορτή και πάλι στο χώρο, στην οποία θα τιμηθεί η οικογένεια του και θα γίνουν αναφορές για τη ζωή και το έργο του. Η παιδική χαρά ‘’Γεώργιος Μανωλιός’’, δημιουργήθηκε βάση όλων των απαραίτητων προδιαγραφών με κόπο, χρόνο και μεράκι. Το έργο έχει κοστίσει περίπου 12.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 5 πρώτα ήρθαν από τον Σύλλογο Άγιοι Ανάργυροι Αμερικής εις μνήμη του Γεωργίου Μανωλιού και τα υπόλοιπα από το ταμείο του Α.Σ Απόλλων Βωλάδος.

Ο Απόλλων Βωλάδος, παραδίδοντας το έργο, απεύθυνε δημόσια έκκληση προς τον Δήμο Καρπάθου, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε η συγκεκριμένη παιδική χαρά να πάρει την πιστοποίηση και το αντίστοιχο σήμα καταλληλότητας.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΒΩΛΑΔΑ 13

Στο τέλος της εκδήλωσης o Α.Σ. Απόλλων Βωλάδος σε συνεργασία με το μεγαλύτερο πάρκο διασκέδασης στην Ελλάδα, το Allou Fun Park, έδωσε την ευκαιρία σε 2 υπερτυχερά παιδάκια να διεκδικήσουν 1 ολοήμερο εισιτήριο (Day Pass) για όλα τα παιχνίδια του πάρκου, μέσω λαχειοφόρου αγοράς που έγινε προς ενίσχυση των προσπαθειών μας. Παράλληλα τα παιδιά (Ειρήνη, Ευδοξία, Μιχάλης, Μηνάς και Ευαγγελία) του αείμνηστου Γεωργίου Μανωλιού που η παιδική χαρά θα φέρει το όνομα του πατέρα τους, δώρισαν εις μνήμη του, 2 ποδήλατα σε ένα τυχερό αγοράκι και ένα τυχερό κοριτσάκι.

Εκ μέρους της κας Στασίας Βαρδαούλη διαβάστηκαν από την εγγονή της Ειρήνη Βαρδαούλη οι παρακάτω μαντινάδες: 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΒΟΛΑΔΑ 2Σήμερα στα εγκαίνια, ήρθα συγκινημένη
γιατί το έργο αφορά, μορφή αγαπημένη.

Έγινε παιδική χαρα, μέσα εις το χωριό μου
και χαίρομαι γιατί τιμούν, έτσι τον ανηψιό μου.

Εις μνήμη Γιώργου Μανωλιό, ο Σύλλογος προσφέρει
αυτήν την παιδική χαρά, από τα ξένα μέρη.

Τον Σύλλογο Αμερικής, θερμά ευχαριστούμε
και στον Απόλλων σήμερα, θερμές ευχές θα πούμε.

Για την δραστηριότητα, και για την πρόοδό του
τους παίκτες του, τους εκλεκτούς, και για τον Πρόεδρό του.

Σήμερα Γιώργο Μανωλιό, η Θεία η δικιά σου
αισθάνεται υπερήφανη διά το όνομά σου.

Ήσουνα πρωτ-αγωνιστής, τους πάντες αγαπούσες
και κάθε τι που έκανες, καλά το μελετούσες.

Άξιος εις την πολιτική, και φλογερός δημότης
και με καμάρι το΄λεγες, πως ήσουν Βωλαδιώτης.

Ήσουν αγάπης σύμβολο, τους πάντες εκτιμούσες
και όποιος σε χρειάστηκε, όλους τους βοηθούσες.

Το όνομά σου θα τιμά, πάντοτε την Βωλάδα
Ένα θερμό Ευχαριστώ, σε όλους σας αράδα.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.