Λαμπερά εγκαίνια στην πόλη της Ρόδου!

Χειροποίητα εγκαίνια για όλες τις ηλικίες, τις επιλογές και τις οικονομικές δυνατότητες, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουλίου 2015, στην πόλη της Ρόδου και ειδικότερα στην περιοχή που είναι ευρέως γνωστή ως τα εκατό (100) μαγαζιά. Η Μαριάνθη Σταμούλη, μας υποδέχτηκε στο νέο της χώρο «Arts and Crafts», ιδιαίτερα ευτυχής και αρκετά αισιόδοξη. 

Το κατάστημα «Arts and Crafts», ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από περίπου 1,5 μήνα, φιλοξενώντας χειροποίητα ενδύματα και υποδήματα. Η μητέρα της Μαριάνθης Σταμούλη, Δέσποινα Λιάπη, επιμελείται τη δημιουργία κοσμημάτων και σανδαλιών. Η Κωνσταντίνα Λαζάρου, σχεδιάστρια και συνιδιοκτήτρια, ζωγραφίζει τα καπέλα, τις πουκαμίσες και τις εσπανδρίγιες και η Ολυμπία Μπασκλαβάνη, επιμελείται τις τσάντες, τις φούστες κτλ, δημιουργώντας σε υλικά που είναι προσιτά στο περιβάλλον. Στο «δημιουργικό team» και η Ροδίτισσα Ma Li Ya Γιαννικουρή, η οποία δημιουργεί με plexiglass, τούλι, strass και αλυσίδες.

Η Μαριάνθη Σταμούλη, κατάγεται από τη Ρόδο, εάν και τη ζωή της την έχει μοιράσει μεταξύ Ρόδου και Αθήνας, αφού εργάζεται ως παραγωγός σε διάφορες εκπομπές, όπως ήταν το Στούντιο με Θέα, το Καλομελέτα και Έρχεται κτλ. Η ίδια μιλώντας στο Black Monday.gr, εξήγησε ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει τον τελευταίο καιρό και οι παραγωγές διαρκούν περί τους 4 μήνες, εξαιτίας αυτού έχει και τη δυνατότητα να διαμένει περισσότερο στο νησί της Ρόδου.

Στα εγκαίνια του καταστήματός της βρέθηκαν – μεταξύ άλλων – και οι φίλοι της Στέλιος Διονυσίου και Τόνια Χατζημιχάλη.

Πηγή: Black Monday.gr

Φωτορεπορτάζ (καλλιτεχνική επιμέλεια) Nicolas Nanev

Leave a Reply

Your email address will not be published.