Τον κατηγόρησε ότι εμπαίζει γονείς και παιδιά και πως εκλιπαρεί την αντιπολίτευση για ισοδύναμα

Δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με αφορμή την χθεσινή του τοποθέτηση για το 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτήρισε «τουλάχιστον θλιβερό» το θέαμα ενός πρωθυπουργού «ο οποίος, αντί να ανακοινώνει ευθέως στις προγραμματικές δηλώσεις, όπως είχε υποσχεθεί, την κατάργηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, αναστέλλει αναποφάσιστος και υπαναχωρών μέχρι το Νοέμβριο την τελική απόφαση για την επιβολή του ή όχι, στο ύψος του 23%».

Ειπε δε πως είναι ακόμα πιο θλιβερό «το θέαμα ενός πρωθυπουργού την ώρα που εμπαίζει κατ’ αυτόν τον ανεκδιήγητο τρόπο νοικοκυριά και εκπαιδευτήρια, να εκλιπαρεί, περίπου, την αντιπολίτευση για προτάσεις ισοδύναμων μέτρων».

Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε πως «αυτό το παιχνίδι των “ισοδύναμων” και των “παράλληλων προγραμμάτων” δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κακόγουστο παιχνίδι εξαπάτησης και υποτίμησης της νοημοσύνης μας. Το μόνο ισοδύναμο που μπορεί να υπάρξει είναι η άμεση ακύρωση των μνημονίων και της λεηλασίας τους, κάτι όμως που είναι αδιανόητο για τη νέα μνημονιακή Βουλή του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και του νεοεισελθόντος Βασ. Λεβέντη».

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.