Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στη Ρόδο

Στις 05-07-2015 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο  αγνώστων δραστών, οι οποίοι σύμφωνα με σχετική καταγγελία πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στην πόλη της Ρόδου αφαίρεσαν με τη βία από 18χρονο υπήκοο Σουηδίας χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη (4) ατόμων για κλοπές στη Ρόδο

α) Στις 04-07-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της
Ο.Π.Κ.Ε. ένας 32χρονος ημεδαπός τη στιγμή που αφαιρούσε από ξεκλείδωτα αυτοκίνητα προσωπικά αντικείμενα. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα κλοπής.

β) Στις 05-07-2015 συνελήφθησαν στην περιοχή Αφάντου Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου τρεις υπήκοοι Τσεχίας ηλικίας 24, 24 και 21 ετών γιατί εντοπίστηκαν επ’ αυτόφωρο να ερευνούν εξωτερικούς χώρους ξενοδοχείου, αφού προηγουμένως είχαν αφαιρέσει από δωμάτιο προσωπικά αντικείμενα ένοικου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στη Λέρο

Στις 05-07-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου ένας 18χρονος υπήκοος Συρίας γιατί όπως εξακριβώθηκε αφαίρεσε από λουόμενους χρήματα και κινητά τηλέφωνα. Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων και χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.