Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 33ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Ιαλύσια 2015» στο Αμφιθέατρο Φερενίκη, στην Κεντρική Πλατεία Ιαλυσού.

ΙΑΛΥΣΙΑ

ΙΑΛΥΣΙΑ 2015

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Τομέα Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ. Η έναρξη του Φεστιβάλ -που συνοδεύτηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων- κηρύχθηκε από την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, κ. Μπότσαρη Ερμίνα, και τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Χατζηδιάκο Φώτη. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Κος Γάκης Δημήτριος, οι Αντιπεριφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου, Κα Γιασιράνη Χαρούλα και Κος Ζαννετίδης Φιλήμονας, Σύμβουλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ρόδου, Κα Χατζηλαζάρου Μαρίζα, Κος Πόκκιας Γεώργιος και Κος Διακοσταματίου Σάββας, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Κος Αϊβάζης Σέργιος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Στάγκας Στέργος, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Γιαννικουρής Αντώνιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, Κος Παρασκευάς Δημήτριος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού και η Πρόξενος της Ισπανίας στη Δωδεκάνησο, Κα Σουλούνια Χαρίση Μαίρη.

ΙΑΛΥΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το χθεσινοβραδινό πρόγραμμα περιελάμβανε Παραδοσιακούς Χορούς από το Παιδικό Τμήμα και τη Χορευτική Ομάδα του Χορευτικού Εργαστηρίου της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Παστίδας: ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιμάχειας Κω: Η ΠΡΟΟΔΟΣ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.