Αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή δίνει πάνω από είκοσι (20) ημέρες, ο 22χρονος Ροδίτης, που τραυματίστηκε πολλαπλά, ύστερα από την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος το απόγευμα της 14ης Ιουλίου 2015, στην Ιξιά.

Το 22χρονο παιδί, που κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να σωθεί, αφού υποστηριζόταν λίγες μέρες μετά το τροχαίο , ότι η σωτηρία του είναι στα χέρια του Θεού, μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου και υποβλήθηκε σε σωρεία χειρουργικών επεμβάσεων. Σήμερα φέρεται να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο Ροδίτης Μ.Τ., παραμένει νοσηλευόμενος στην Αθήνα, εκτός κινδύνου, ενώ έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις στην καρδιά, στο πόδι και στη λεκάνη.

Ο νεαρός πολυτραυματίας νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου», σε κρίσιμη κατάσταση,  έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι ιατροί έδιναν αγώνα για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ είχαν αποφασίσει και τη μεταφορά του στην Αθήνα, όπως και έγινε. Άλλωστε, κατά τις πληροφορίες, φέρονται να πίστευαν ότι θα ήταν η τελευταία του ευκαιρία, για να σωθεί.

Ο 22χρονος, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε εκδηλωθεί το απόγευμα της 14ης Ιουλίου 2015, στην Ιξιά. Το τροχαίο προκλήθηκε στις 05.30 μμ όταν το μηχανάκι που οδηγούσε είχε συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με ταξί.

Το BlackMonday.gr, εκφράζει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια και εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.