Ο στόχος επιτεύχθηκε και η Ρόδος θα χαρίσει ένα χαμόγελο σε ένα γλυκό παιδικό μουτράκι. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες!! Περίπου 100 παίχτες έδωσαν απο μια κλωτσιά αγάπης και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση μιας παιδικής ευχής. Ήταν έξι ώρες θετικού ανταγωνισμού με τους Χαλατούς, τους Βάθμο-φόρους, τους Πάνθηρες, τις Αλόχεντρες, τους Battery, τους Υολοπαίδαρους, τις Μαζέτες, τα Καούνιας, τον Σύλλογο Αιμοδοτών, τον Σύλλογο Δικηγόρων και τους Άμπαλους. Σας ευχαριστούμε!!

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους NIMA BAND (Νεκτάριος Τσατταλιός,Michalis PapapanagiotisStamos Savvakis και Vasilis Nikolakopoulos),Μιχαλης ΤσαβαρηςΕύη ΓιακουμήChris AnthoulasHarris Pastrikos καιMike Sentis, που με την μουσική τους και το ταλέντο τους μας έκαναν να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε, δίνοντας μια νότα τέχνης στην προσπάθεια αυτή.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την παραχώρηση των γηπέδων, το ΔΟΠΑΡ για την βοήθεια στην πραγματοποίησης της εκδήλωσης, τους Πάνθηρες τον Διαγόρα Βατίου και την Νίκη Ρόδου για την διαιτησία και το αθλητικό υλικό και όλα τα μέσα που διαφήμισαν την δράση μας .Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και τα λέμε του χρόνου με τις διπλάσιες ομάδες!! ΚΑΘΕ ΠΑΣΑ ΚΑΙ…ΕΥΧΗ!!!!

Φωτογραφικό υλικό https://www.facebook.com/andreas.kaklios/media_set…

 

ΑΡΓΗΧΟΣ 1ΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ                              Αρχηγός  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ 1ου

    ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΙΑΛΥΣΟΥ                                         ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΙΑΛΥΣΟΥ

 ΠΑΠΟΥΡΔΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                    ΚΟΝΙΑΡΗ ΕΜΙΛΥ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.