Τι και εάν ο Αντώνης Ρέμος είχε επιλέξει πριν μερικούς μήνες να συνεχίσει στο τηλεοπτικό σόου «The Voice» ο Αλέξης και όχι ο Αντώνης. Τι και εάν είχε προκληθεί θύελλα αντιδράσεων. Τι και εάν ο Τριαντάφυλλος είχε εκφράσει ξεκάθαρα την αγανάκτησή του. Σήμερα απ’ ότι φαίνεται όλα είναι μέλι γάλα μεταξύ των δύο ανδρών (!)

Ο Αντώνης Ρέμος στη Ρόδο μαζί με τον Αντώνη Σιγανό, δίνουν τα χέρια!

Ο Αντώνης Ρέμος στη Ρόδο μαζί με τον Αντώνη Σιγανό, δίνουν τα χέρια! ph. N. Nanev

Ο Αλέξης και ο Αντώνης, είχαν «μονομαχήσει» τότε με το τραγούδι «Όλη η ζωή μου». Ο Αντώνης Ρέμος είχε επιλέξει τον Αλέξη για να συνεχίσει στα live του The Voice, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Ρόδιος ιδιαίτερα αγαπητός τραγουδιστής Αντώνης. Απόφαση που είχε προκαλέσει την οργή του καλού φίλου, Τριαντάφυλλου, ο οποίος είχε δηλώσει:

«Ο Αντώνης ήταν τελείως εκτός έδρας. Με το που βγήκε, φωνάζουν οι άλλοι το όνομα του αλλουνού, έχει μέσα 200 άτομα, ένα αυτό. Δεύτερον, δεν φέραμε εμείς εδώ δύο καράβια να έχουμε 1000 άτομα από τη Ρόδο. Εγώ έλεγα ότι θα περάσουν και οι δύο και περίμενα ότι κάποιος θα πατήσει το κουμπί, αφού λέγανε ότι είναι φοβερή φωνή, δυνατός και δεν είναι… Σιγανός. Τα σημεία που έδωσε ο coach δεν ήταν δίκαια. Έπρεπε εκεί που κάνει οκτάβα το παιδί το άλλο, να κάνει και ο άλλος. Να δείξει δηλαδή ότι “ότι κάνω στον έναν, κάνω και στον άλλον”, έτσι δεν πάει; Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει με το δικό του στυλ και ο καθένας τραγουδάει με το δικό του στυλ. Ο Ρέμος τι φοβήθηκε; Μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο; Για μένα δεν ήταν δίκαιο όλο το θέμα αυτό. Ο Ρέμος φοβάται μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο. Ρέμο, μην φοβάσαι ρε, το Λαύριο θα έρχεται να σε βλέπει».

Παρ’ όλα αυτά, μερικούς μήνες αργότερα, ο Αντώνης Ρέμος ήρθε στη Ρόδο και συναντήθηκε με τον Αντώνη Σιγανό, έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο γνωστός Ροδίτης τραγουδιστής, όταν δεν ανεβαίνει στις πίστες των Αθηνών. 

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Αντώνης Σιγανός, μαζί στη Ρόδο    ph.N.Nanev

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Αντώνης Σιγανός, μαζί στη Ρόδο ph.N.Nanev

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.