Μαθητές του 7ου Δημοτικού Κω στο Δημαρχείο Ρόδου

ΘΕΜΑ: Από τα σχολεία ξεκινά η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών, δήλωσε ο δήμαρχος. Το 7ο  Δημοτικό Σχολείο Κω δέχτηκε στο Δημαρχείο

Τους μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κω δέχτηκε το πρωί (Δευτέρα) στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Οι μαθητές ήρθαν στη Ρόδο μαζί με τη διευθύντρια, τους δασκάλους τους, αλλά και γονείς στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.

Ο δήμαρχος καλωσόρισε τα παιδιά και αναφέρθηκε στη διασύνδεση των νησιών της Δωδεκανήσου ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανάγκη περιβαλλοντικής αγωγής των μικρών μαθητών, χαρίζοντάς τους από ένα CD με θέμα την Ανακύκλωση και ενημερώνοντάς τα για τις ενέργειες που δρομολόγησε ο δήμος Ρόδου προς αυτή την κατεύθυνση.

Απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους ο κ. Χατζηδιάκος τόνισε ότι «είναι η κατάλληλη ηλικία ώστε να μπουν οι βάσεις για μελλοντικά περιβαλλοντικά υπεύθυνους πολίτες, και πρόσθεσε ότι σ΄ αυτό μπορούν πέρα από τους γονείς να συμβάλλουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές αφού στα σχολεία περνούν τα παιδιά μεγάλο μέρος της ημέρας».

Οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κω δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της Ρόδου. Επόμενος σταθμός τους είναι η Αθήνα όπου θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.