ΜΑΛΟΥ: Για έναν έρωτα καλό, θα έκανα ότι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή!

Εκπομπή «Παρέα με την Ράνια»
με την Ράνια Αγγελίδου & τον Λάζο Μαντικό
Κάθε Σαββατοκύριακο 20:00 – 22:00
Διαδικτυακά ακούτε εδώ: http://www.arttv.info/p/fm-live.html

Η Μαλού στον ΑΡΤ 90,6 FM:

«Για έναν έρωτα καλό, θα έκανα ότι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή! Αν ήμουν ερωτευμένη μαζί του δεν θα με πείραζε να μην είχε χρήματα. Δυστυχώς δεν είμαι ερωτευμένη τώρα»

«Η στιγμή αυτή με τον Αντώνη Βαρδή on stage θα μου μείνει αξέχαστη! Όταν έμαθα για τον θάνατο του, ανέτρεξα στο video αυτό. Ήταν αρκετά συγκινητικό, αλλά ένιωσα ευγνωμοσύνη που κατάφερα έστω και στην αρχή μου να τραγουδήσω μαζί του»

«Ό, τι και να κάνεις πρέπει πρώτα να είσαι άνθρωπος και μετά όλα τα άλλα»

«Δεν είναι εύκολο να κάνεις συνέχεια πράγματα δισκογραφικά στη μουσική. Όλα θέλουν το χρόνο τους…»

«Όταν πιέζεσαι για κάτι το οποίο δεν αγαπάς και τόσο πολύ, καλύτερα να αφοσιωθείς σε αυτό που αγαπάς»

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤ 90,6 FM!

Για την καριέρα της:
«Ξεκίνησα από το Greek Idol πριν 4 χρόνια. Τραγουδούσα όμως πιο πριν στην πατρίδα μου την Καλαμάτα σε μικρά μπαρ με την κιθάρα μου με ένα ακόμα άτομο, αλλά ήθελα το κάτι παραπάνω. Να προσπαθήσω και στην Αθήνα που είναι η πηγή των όλων και έτσι πήρα την απόφαση να ανέβω Σεπτέμβρη. Δεν ανέβηκα για το Greek Idol, το Greek Idol προέκυψε στην πορεία. Είδα το τρέιλερ όταν ήμουν Αθήνα και λέω για αυτό δεν ήρθες στην Αθήνα, για το κάτι παραπάνω πάνω στη μουσική; Για αυτό λοιπόν δήλωσα συμμετοχή και το ένα έφερε το άλλο.

Δεν το είχα πει σε κανέναν ότι είχα βάλει συμμετοχή. Είχα πει ότι αν περάσω θα τους το πω, αλλιώς δεν θα πω τίποτα και δεν θα στεναχωρήσω και κανέναν. Ούτε τους γονείς μου, ούτε και κανέναν άλλο. Ήταν πολύ καλό αυτό, ότι έφτασα μέχρι τον τελικό και βγήκα δεύτερη! Νικητής βγήκε ο Παναγιώτης Τσακαλάκος.
Υπέγραψα με την Cobalt Music που είμαι και μέχρι σήμερα και ήταν ένα από τα θετικά πράγματα που έγιναν μετά το παιχνίδι.

Δεν είναι εύκολο να κάνεις συνέχεια πράγματα δισκογραφικά στη μουσική. Όλα θέλουν το χρόνο τους… Δεν έχω τελειώσει ακόμα την σχολή μου στην Καλαμάτα και θέλω να την τελειώσω κάποια στιγμή. Απλά είναι κάτι το οποίο θα είναι ένα απλό πτυχίο, δεν θα είναι κάτι που θα το χρειαστώ. Είμαι της άποψης ότι όταν πιέζεσαι για κάτι το οποίο δεν αγαπάς και τόσο πολύ, καλύτερα να αφοσιωθείς σε αυτό που αγαπάς, είτε να κυνηγήσεις κάτι άλλο που θα σου δώσει κάτι και θα είσαι καλά με αυτό. Τα χρόνια περνάνε!»
Εκπομπή «Παρέα με την Ράνια»
με την Ράνια Αγγελίδου & τον Λάζο Μαντικό
Κάθε Σαββατοκύριακο 20:00 – 22:00
Διαδικτυακά ακούτε εδώ: http://www.arttv.info/p/fm-live.html

Για τον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή που είχε κάνει live μαζί του στο Greek Idol:

«Η στιγμή αυτή με τον Αντώνη Βαρδή on stage θα μου μείνει αξέχαστη! Όταν έμαθα για τον θάνατο του, ανέτρεξα στο video αυτό. Ήταν αρκετά συγκινητικό, αλλά ένιωσα ευγνωμοσύνη που κατάφερα έστω και στην αρχή μου να τραγουδήσω μαζί του.

Το μάθημα που πήρα από τον Αντώνη Βαρδή ήταν η αμεσότητα που είχε με το κοινό, πόσο κοντά ήταν στους νέους ανθρώπους, αλλά και πόσο ακομπλεξάριστος ήταν. Όλο αυτό σου δίνει το μάθημα πως ό, τι και να κάνεις πρέπει πρώτα να είσαι άνθρωπος και μετά όλα τα άλλα.»

Για το «Μια φορά στο τόσο» και την συνεργασία «έκπληξη» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη:
«Καθυστερήσαμε λίγο μέχρι να βρούμε κομμάτι που να είναι καλό και να ταιριάζει σε εμένα. Ήρθε λοιπόν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που για εμένα είναι πολύ τιμητικό και μου γράφει το «Μια φορά στο τόσο». Το «Μια φορά στο τόσο» το είχε δώσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην εταιρεία και η Cobalt Music σε συνεννόηση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αποφάσισε να το δώσει σε εμένα. Με αγαπούν και με στηρίζουν πάρα πολύ στην εταιρεία μου, δεν έχω παράπονο.»

Για την κριτική που δέχεται και τα σχόλια από διάφορα δημοσιεύματα:
«Δεν με ενοχλεί η κριτική. Απλά είναι περίεργος ο τύπος, πως διατυπώνουν κάποια λεγόμενα σου, προβλήματα σου. Για παράδειγμα με το πρόβλημα υγείας που έχω, έγραψαν έναν περίεργο τίτλο. Αλλά δεν με ενοχλεί, γιατί όταν μπει ο άλλος να διαβάσει, θα καταλάβει ότι υπερβάλει για παράδειγμα το δημοσίευμα.»

Για την συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο:
«Ήταν η πρώτη συνεργασία μου μετά το Greek Idol με τον Αντώνη Ρέμο. Με έκλεισε πριν ακόμα τελειώσω από το Greek Idol! Ήταν πολύ όμορφη συνεργασία, είναι πολύ καλός με χιούμορ και πέρασα πολύ καλά!»

Για τον έρωτα:
«Για έναν έρωτα καλό θα έκανα ότι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή! Αν ήμουν ερωτευμένη μαζί του δεν θα με πείραζε να μην είχε χρήματα. Σε πολλούς άντρες αυτή την εποχή λόγο και της κρίσης, οι ποιο πολλοί δεν έχουν οικονομική άνεση και πέφτει η διάθεση τους. Δυστυχώς δεν είμαι ερωτευμένη τώρα…»

Για το λουκ της και το στυλ της στη μουσική:
«Τα μαλλιά μου αν και μακριά είναι δικά μου, δεν έχω βάλει πρόσθετα!»

«Θα μπορούσα να τραγουδήσω ένα λαϊκό τραγούδι στα μέτρα μου. Πιο πολύ στα λαϊκό-έντεχνο κομμάτι!»
*Αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη στην καλοκαιρινή περιοδεία του που κάνει σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο κομμάτι της Μαλού από την Cobalt Music:


Εκπομπή «Παρέα με την Ράνια»
με την Ράνια Αγγελίδου & τον Λάζο Μαντικό
Κάθε Σαββατοκύριακο 20:00 – 22:00
Διαδικτυακά ακούτε εδώ: http://www.arttv.info/p/fm-live.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.