Ο Μαραγκοζίδης, γενικός αρχηγός στον ΦΟΙΒΟ Κρεμαστής 

Συμφωνία και με τον Βαλάντη Κουδούνη

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον ορισμό του Σάββα Μαραγκοζίδη, ως γενικού αρχηγού της ομάδας, αλλά και την απόκτηση του Βαλάντη Κουδούνη, ποδοσφαιριστή.

ΜΑΡΑΓΚΟΖΙΝΗΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣΟ Σάββας Μαραγκοζίδης, είναι ένας άνθρωπος με πείρα που θα βοηθήσει την ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα και αποτελεί την καλύτερη διοικητική μεταγραφή που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ο Αλέξανδρος Πασχαλίδης, που συμφώνησε να αγωνίζεται στο ΦΟΙΒΟ Κρεμαστής, είναι δική του επιλογή, ενώ αναμένονται ακόμη δύο προσωπικές επιλογές του, που θα κάνουν τη διαφορά.

«Ο Σάββας, αποτελεί μία μεγάλη δύναμη. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με τον αθλητισμό, ως πρόεδρος και στον Αστέρα Παστίδας. Είναι η καλύτερη διοικητική μεταγραφή που θα μπορούσαμε να κάνουμε από πλευράς της Δωδεκανήσου και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει τον ΦΟΙΒΟ. Ο Αλέξανδρος Πασχαλίδης, είναι μία δική του επιλογή, όπως και ακόμη δύο παίκτες που αναμένονται στην ομάδα και θα κάνουν τη διαφορά», ανέφερε ο πρόεδρος της Ομάδας Άκης Δελαπόρτας, μιλώντας στο Black Monday.gr.

Ο Σάββας Μαραγκοζίνης, 48 ετών, και νέος γενικός αρχηγός του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής, μιλώντας στο Black Monday.gr, εξήγησε ότι ασχολείται με τον αθλητισμό τουλάχιστον 10 χρόνια, καθώς και ότι ο Άκης Δελαπόρτας με τον οποίο αποφάσισε να συνεργαστεί αποτελεί προσωπικό του φίλο. «Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε το Σωματείο με τις γνώσεις που έχουμε», πρόσθεσε.

Σε ότι αφορά στον Βαλάντη Κουδούνη,18 ετών, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργαστεί με τον ΦΟΙΒΟ και κατέστησε σαφές ότι θα πράξει το καλύτερο δυνατό, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η Διοίκηση του ΦΟΙΒΟΥ, από τη δική της πλευρά, τον καλωσόρισε στην οικογένεια και του ευχήθηκε ότι καλύτερο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.