Σε μια κατάμεστη μεγάλων διαστάσεων αίθουσα στη Βαρκελώνη ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μίλησε για πολλά: για το όραμα του για έναν διασυνδεδεμένο κόσμο, για το πώς αντιμετωπίζει πλέον ως γονιός τις προκλήσεις με την έκρηξη της τεχνολογίας και αποκάλυψε προσωπικές του στιγμές, ως μπαμπάς νεογέννητης κόρης.

Ο Mr.Facebook και πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της δεκαετίας Μαρκ Ζούκερμπεργκ φάνηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και συμπαθής στην τελευταία ομιλία του στην εκδήλωση Mobile World Congress 2016 που έγινε στη Βαρκελώνη. Εκτός από το οτι εξέφρασε τις ριζοσπαστικές απόψεις του για τον κόσμο της τεχνολογικής εξέλιξης, των τηλεπικοινωνιών και του internet δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη νεογέννητη κόρη του Μαξ.

Είπε ότι έχει ανακαλύψει έναν μαθηματικό τύπο, για να κρατά σταθερή συχνότητα στο μπάνιο της τριών μηνών Μαξ, με σκοπό να μην βγάζει εξανθήματα και να μην αποκτήσει δερματολογικά προβλήματα!!!

Οσο για την απάντησή του σε σχετική ερώτηση του κοινού, για το πότε σκέφτεται να επιτρέψει στην κόρη του να έχει πρόσβαση στο Facebook, ο Μ.Ζούκερμπεργκ ήταν κατηγορηματικός: «Η πολιτική είναι ξεκάθαρη, δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει πριν γίνει 13 ετών!» Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι η γενικότερη στάση του ως πατέρα απέναντι στις προκλήσεις της τεχνολογίας, δεν τον έχει απασχολήσει για την ώρα, κι ότι ευτυχώς έχει ακόμα αρκετό χρόνο να το σκεφτεί.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά και στη νέα γενιά των βίντεο λέγοντας ότι όταν ήταν εκείνος παιδί, η μητέρα του έγραφε στο χαρτί της αναμνήσεις της από τη γέννηση και το μεγάλωμα του παιδιού της, ενώ σήμερα εκείνος αποτυπώνει τις αντίστοιχες στιγμές τις κόρης του και τον κόσμο γύρω της ακριβώς όπως είναι «Με μία κάμερα 360 μοιρών είναι πλέον πολύ εύκολο να μοιράζεσαι στιγμές της ζωής σου. Τα δίκτυα έχουν χωρητικότητα ώστε να μοιραζόμαστε ολοένα και περισσότερα βίντεο. Η εμπειρία θα γίνει ακόμη καλύτερη με το Virtual Reality», κατέληξε ο Μ.Ζούκερμπεργκ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.