Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, στην όμορφη Χάλκη, εκεί όπου διεξήχθη, για δεύτερη φορά, ο κολυμβητικός διάπλους. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Δήμο Χάλκης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χάλκης «Το Μύρτος».

Ο κολυμβητικός διάπλους, ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι και σε αυτόν συμμετείχαν 98 ενήλικοι και 38 παιδιά. Ο αγώνας δε, πραγματοποιήθηκε μεταξύ της νησίδας Νήσου και του κεντρικού προβλήτα του λιμένος Εμπορείου Χάλκης.

Δυναμικό παρών έδωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η οποία προσέφερε υγειονομική κάλυψη και συνέβαλλε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και άλλες εθελοντικές ομάδες.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου, έχοντας την ευθύνη της υγειονομικής και ναυαγοσωστικής κάλυψης της εκδήλωσης «Διάπλους Χάλκης 2016», θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ιατρό Παναγιώτη Γεωργουδή για τη συνεργασία και στήριξη του στην υπηρεσία, όπως και το προσωπικού του λιμεναρχείου Χάλκης για τη συνεργασία του με τους εθελοντές, για την καλή οργάνωση της ασφάλειας του αγώνα. Τέλος να συγχαρούμε τους διοργανωτές και να τους ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία τους.

Τον αγώνα κάλυψαν συνολικά επτά Εθελοντές Σαμαρείτες πιστοποιημένοι όλοι στις πρώτες βοήθειες, εκ των οποίων δύο πιστοποιημένοι Διασώστες και τρεις πιστοποιημένοι Ναυαγοσώστες.

ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΕΟΔ

ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΕΟΔ ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΕΟΔ ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΕΟΔ ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΕΟΔ ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΕΟΔ Χάλκη 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.