Την Κυριακή ολοκλήρωσε τις εργασίες του, με τη διεξαγωγή ενός εντυπωσιακού σε συμμετοχές τουρνουά μίνι βόλεϊ, το σεμινάριο που διοργάνωσαν στη Ρόδο ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ) και η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου.

Ομιλητές στη σπουδαία αυτή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Αμφιθέατρο “Αρχιμήδης” των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία και στο κλειστό γήπεδο του Διαγόρα, ήταν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Ανδρών κ. Σωτήρης Δρίκος και ο Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ κ. Λεωνίδας Καραΐσκος.

Τις παρουσιάσεις του διήμερου σεμιναρίου παρακολούθησαν προπονητές, αθλητές και διαιτητές βόλεϊ αλλά και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Όλοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους διακεκριμένους ομιλητές της διημερίδας, για τις σύγχρονες τάσεις και τους προβληματισμούς στην προπόνηση βόλεϊ στις μικρές ηλικίες, τους αγωνιστικούς δείκτες στην πετοσφαίριση και να παρακολουθήσουν μια προπόνηση για παιδιά ηλικίας Δημοτικού Σχολείου.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισαν, εκ μέρους της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου η πρόεδρος του ΔΣ κ. Τασία Ζαμπετούλα – Καρπαθάκη και από τον ΣΕΠΠΕ ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιώργος Σαμαράς.

12volley_08 12volley_07 12volley_06 12volley_05 12volley_04 12volley_03 12volley_01 12volley_09

Leave a Reply

Your email address will not be published.