Γεννηματά ψήφισαν τα Νότια Δωδεκάνησα, για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα 14 Ιουνίου 2015 και στην περιοχή της Νότιας Δωδεκανήσου οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Η ψηφοφορία διεξήχθη με απόλυτη τάξη και με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών και φίλων του Κινήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των ψηφισάντων σήμερα είναι υπερδιπλάσιος των ψηφισάντων στις διαδικασίες για την ανάδειξη των μελών για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που διεξήχθη στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα.

Λόγω της αθρόας παρουσίας ψηφοφόρων η διαδικασία παρατάθηκε στην πόλη της Ρόδου για μισή ώρα πέραν της ορισθείσης από την εφορευτική επιτροπή.

Τα αποτελέσματα στο Νότιο Συγκρότημα Δωδεκανήσου έχουν ως εξής:

ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ  :

ψήφισαν 780

Γεννηματά Φώφη 354

Κωσταντινόπουλος Οδυσσέας 99

Λοβέρδος Ανδρέας 325

Λευκά 2

ΝΗΣΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ:

ψήφισαν 44

Γεννηματά Φώφη 31

Κωσταντινόπουλος Οδυσσέας 9

Λοβέρδος Ανδρέα 4

ΝΗΣΟΣ ΣΥΜΗΣ  :

ψήφισαν 66

Γεννηματά Φώφη 62

Κωσταντινόπουλος Οδυσσέας 1

Λοβέρδος Ανδρέας 3

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ τα αποτελέσματα στο Νότιο Συγκρότημα Δωδεκανήσου έχουν ως εξής  :

ψήφισαν 890

Γεννηματά Φώφη 447

Κωσταντινόπουλος Οδυσσέας 109

Λοβέρδος Ανδρέας 332

Λευκά 2

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος για την παρουσία τους στις σημερινές διαδικασίες για την εκλογή του νέου Προέδρου με την οποία απέδειξαν για άλλη μια φορά τη σταθερή προσήλωση στις αρχές και τα ιδεώδη του Κινήματος και την απόφαση τους να το στηρίξουν και στη νέα πορεία του.

Επίσης η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που συνέδραμαν στην άψογη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Για το ΠΑΣΟΚ

    Τιμόθεος Παρασκευάς

Γεννηματά: Ανασυγκροτούμε και αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ

Τη δέσμευση για ανασυγκρότηση της προοδευτικής παράταξης ανέλαβε η Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της όταν επιβεβαιώθηκε η εκλογή της στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά ευχαρίστησε τους χιλιάδες πολίτες που με τη συμμετοχή τους έδωσαν καθαρή εντολή για μια νέα αρχή, καθώς και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προσφορά του στην χώρα και την παράταξη και τους συνυποψήφιούς της Ανδρέα Λοβέρδο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντηθεί στις 12.30 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τη Φώφη Γεννηματά παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη της παράταξης με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών. Πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε ξανά δυνατοί, ξανά υπερήφανοι, να ανανεώσουμε τους δεσμούς μας με την κοινωνία. Ανασυγκροτούμε και αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ. Παίρνουμε πρωτοβουλίες για να ενώσουμε τη δημοκρατική παράταξη. Προχωρούμε με συλλογικότητα και με τις αξίες της σοσιαλδημοκρατίας για μια Ελλάδα με αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη, με σταθερή την ευρωπαϊκή προοπτική της» τόνισε η πέμπτη στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ πρόεδρός του.

Η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε την ιστορική ευθύνη ευθύνη από όλους και πρωτίστως του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι λογοδοτεί στον ελληνικό λαό και όχι στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η ώρα της αλήθειας, της εθνικής ομοψυχίας και ο πρωθυπουργός οφείλει να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς επιτέλους ουσιαστικά και πραγματικά», επεσήμανε.

Την ηγεσία διεκδίκησαν, υπενθυμίζεται, οι Φώφη Γεννηματά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος.

Μόλις επισημοποιήθηκε το αποτέλεσμα ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά της, όπως και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τον μαχητικό αγώνα που έδωσε και τα μηνύματα ανανέωσης που εξέπεμψε.

«Θα είμαι δίπλα στη νέα ηγεσία. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη χώρα και τους πολίτες, την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας που περνά η Ελλάδα και ο λαός. Στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ θα είμαι παρών, στην Βουλή και το κόμμα, ως στρατιώτης. Θα είμαι παρών στις μάχες που είναι  μπροστά» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Από τη πλευρά του, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος χαρακτήρισε τη συμμετοχή μήνυμα προοπτικής για την παράταξη, τονίζοντας ειδικότερα ότι η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σημείωσε δε ότι: «Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο. Μια μάχη για το μέλλον. Συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης», ενώ συνεχάρη τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο. «Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης» κατέληξε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περίπου 350 άτομα είχαν προσέλθει μέχρι και πριν από μισή ώρα σε αίθουσα του Ακταίον  που έχουν στηθεί κάλπες στη Ρόδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΛΠΕΣ ΠΑΣΟΚΣ ΡΟΔΟΣ

Σύμφωνα με τους αρμοδίους εκτιμάται ότι θα προσέλθουν στις κάλπες 600 με 800 πολίτες σε όλο το νησί της Ρόδου, όπου και έχουν στηθεί κάλπες σε τρία σημεία. Στο Ακταίον στη Ρόδο, στον Αρχάγγελο και στο Παραδείσι.

ΚΑΛΠΕΣ ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΣ

Στις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων που είχαν διεξαχθεί πριν από μία εβδομάδα είχαν ψηφίσει περίπου 350 άτομα σε όλη τη Ρόδο.

ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΠΕΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.