Ο πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει ομιλίες σε Ασπρόπυργο, Κόρινθο, Δυτική Ελλάδα, Αττική, Κρήτη και Θεσσαλία την πρώτη εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου

Περιοχές της Βοιωτίας επισκέπτεται από το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα των περιοδειών του σε όλη τη χώρα.

Από τη Θήβα, όπου είχε επαφές με δημάρχους, παραγωγικούς φορείς και πολίτες, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας στο πολιτικό σύστημα.

«Ζητώ από τους πολίτες να αποκτήσουν ξανά εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα και για να γίνει αυτό χρειάζεται συνδιαμόρφωση λύσεων και προτάσεων», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή και κυρίως για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο δημαρχείο Αλιάρτου, ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε τους δημάρχους «θεσμικούς συνεργάτες», ενώ αυτή την ώρα μεταβαίνει στη Λειβαδιά. Στις 19:30 θα πραγματοποιησει κεντρική ομιλία στο «Στρογγυλό» της παραλίας της Χαλκίδας.

Τα στενά χρονικά όρια, μέχρι την Κυριακή των εκλογών, επιβάλλουν στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να ταξιδεύει συνεχώς σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας και αυτό αποδεικνύει και το πρόγραμμα, που αφορά στην πρώτη βδομάδα περιοδιών.

Ο κ. Μεϊμαράκης θα συνεχίσει αύριο τις ομιλίες του ανά την Ελλάδα, στον Ασπρόπυργο και αφού περάσει από Κόρινθο, Δυτική Ελλάδα, Αττική και Κρήτη, η πρώτη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί στη Θεσσαλία, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο, 29 Αυγούστου: Ασπρόπυργος

Κυριακή, 30 Αυγούστου: Κόρινθος

Δευτέρα, 31 Αυγούστου: Δυτική Ελλάδα

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου: Αττική

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου και Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου: Κρήτη

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου: Αττική

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου: Θεσσαλία

http://www.protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.