Σε κρίσιμη και ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε τα ξημερώματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», 61χρονος κάτοικος Ρόδου, που εγκλωβίστηκε στο όχημά του ύστερα από την εκδήλωση τροχαίου ατυχήματος. 

Το πρωί και συγκεκριμένα γύρω στις 4 η ώρα, στο δρόμο που οδηγεί από Κρεμαστή για Παστίδα (κοντά στο λύκειο Κρεμαστής), ο 61χρονος άνδρας φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να αποκλίνει της πορείας του. Ο ίδιος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ αναγκάστηκε να εισέλθει από το παρμπρίζ, ώστε να του χορηγήσει οξυγόνο μέχρι να φτάσει το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, από το οποίο και ζητήθηκε συνδρομή για τον απεγκλωβισμό του άνδρα.

Το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, προχώρησε σε άριστη συνεργασία με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, στον απεγκλωβισμό του 61χρονου, ο οποίος και μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και διασωληνώθηκε, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Η κατάστασή του φέρεται να ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και βαριά.

Ο 61χρονος άνδρας, ύστερα από μερικές ώρες, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το Black Monday.gr, εκφράσει τα συλλυπητήριά του, στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή: Black Monday.gr

* Φωτογραφία αρχείου 

Leave a Reply

Your email address will not be published.