Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με φοιτητές σε κεντρικό καφέ της Αθήνα και κουβέντιαζαν επί τρεις και πλέον ώρες. Οι νέοι άκουγαν τον πρώην πρωθυπουργό να τους «καταθέτει» τις εμπειρίες του από την μακράν πολιτική του πορεία.

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε μετά από επιθυμία  κάποιων παιδιών να τον συναντήσουν για να κουβεντιάσουν μαζί του σε ένα χαλαρό περιβάλλον και έξω από κάθε πίεση. Αυτή η συνάντηση κράτησε περίπου τρεις ώρες.

Εκεί ο πρώην πρωθυπουργός μέσα σε μια εγκάρδια, φιλική και ελεύθερη συζήτηση που είχε με τους φοιτητές, Θυμήθηκε και μοιράστηκε  ιστορίες από τότε που ήταν στην νεολαία της ΟΝΝΕΔ, τις εμπειρίες από τα πρώτα του βήματα σαν υπουργός των εξωτερικών, υπ. Πολιτισμού και φυσικά σαν πρωθυπουργός.

Όπως ήταν λογικό μίλησαν και για την τρέχουσα επικαιρότητα και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων των παιδιών που αφορούσαν κατά κύριο λόγο την πρωθυπουργία του.

Σε όλη την διάρκεια της συνάντησης, απλός κόσμος που ήταν στον ίδιο χώρο σταματούσε προκειμένου να χαιρετίσει  τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΣΑΜΑΡΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.