ΠΟΛΙΑΣ ΦΟΙΒΟΣΗ διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Πολιά. Ο τεχνικός της ομάδας την Τρίτη το βράδυ παρέδωσε την έκθεση του με λεπτομέρειες για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Χθες βράδυ συναντήθηκε εκ νέου με τον πρόεδρο Γιώργο Σμαραγδιό, τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Φτάκλα και την επιτροπή μεταγραφών και συμφώνησαν την συνέχιση της συνεργασίας. Το ΔΣ του Φοίβου του εύχεται υγεία, καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του και πολλές επιτυχίες για να πάει ξανά ο Φοίβος ψηλά

Η Διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας ποδοσφαιριστές του. Την κυανοκίτρινη φανέλα θα φορούν και φετος οι Νίκος Ορφανίδης, Στεργος Φελεγκάκης. Επίσης, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Νίκο Ψαρρά ο οποίος θα είναι βοηθός του Μιχάλη Πολιά, προπονητής των τερματοφυλάκων της ομάδας και υπεύθυνος σε ένα από τα τμήματα των ακαδημιών. Το ΔΣ τους εύχεται υγεία, καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες για να ξαναγυρίσει ο σύλλογος στον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών.

ΤΑΦΑΝΙ ΦΟΙΒΟΣΗ Διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με ένα ακόμα ποδοσφαιριστή . Πρόκειται για τον 23χρονο (1993) αμυντικό μέσο Αλντίν Ταφάνι ο οποίος θα φορέσει και την νέα περίοδο την φανέλα της ομάδας μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει υγεία , να είναι δυνατός και να βοηθήσει όπως ξέρει να κάνει, την ομάδα να πετύχει τον στόχο της .

                                          ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.