Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ) για σημαντικά ζητήματα που ενδιαφέρουν το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος πραγματοποίησαν ο Τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός και ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος.

Στη συνάντηση τα μέλη του προεδρείου της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τους βουλευτές για όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής και ιδιαίτερα για:
α) την αύξηση των οργανικών θέσεων
β) την αλλαγή του Λιμενικού Καλλικράτη
γ) τις χιλιάδες προσλήψεις που πρέπει να γίνουν τόσο άμεσα, όσο και σε βάθος πενταετίας.
δ) την έντονη ανησυχία μας για το υπό ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

«Ιδιαίτερα η ανάγκη ενίσχυσης με ικανοποιητικό αριθμού στελεχών του Σώματος είναι επιτακτική, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που το πρόβλημα της εισροής προσφύγων και μεταναστών έχει αναδειχθεί σε μείζον πανευρωπαϊκό πρόβλημα», τονίστηκε από την πλευρά της ΠΟΕΠΛΣ.

Ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλίας Καματερός και ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Νίκος Συρμαλένιος άκουσαν με θετικό πνεύμα τις θέσεις της Ομοσπονδίας και δεσμεύτηκαν να προωθήσουν αρμοδίως τα θέματα προκειμένου να υπάρξει θετική έκβαση.

«Η Ομοσπονδία μας ως θεσμικός εκπρόσωπος των στελεχών όλων των βαθμίδων θα συνεχίσει τις επαφές της με όλους τους πολιτικούς φορείς προκειμένου να αναδείξει όλα τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, και τα οποία δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους με αποτέλεσμα η χώρα μας να σχολιάζεται θετικότατα από όλη την Διεθνή κοινότητα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ

Πηγή: www.pireas2day.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.