Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»

           ΑΜΠΕΡΝΑΛΛΙ Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, με συμμετοχή Μελών και Φίλων του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» καθώς και όσων συμμετέχουν στις ομάδες του Συλλόγου μας, κόψαμε τη Βασιλόπιτα, με τις ευλογίες του ιερέα της ενορίας μας π. Μιχαήλ Κρητικού.

            Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι: βουλευτής κ. Σαντορινιός, περιφερειακός σύμβουλός κ. Τσοπανάκης, αντιδήμαρχος κ.  Πόκκιας, πρόεδρος της δημοτ. κοινότητας Σορωνής κ. Σαββάκης καθώς και τα μέλη κα. Ελένη Μπονιάτη-Κρητικού και κ. Σίμος Καρακόπουλος, τ. δήμαρχος Καμείρου κ. Δημητράς, π. πρόεδρος δημ. κοινότητας Σορωνής κ. Μαρίνος, καθώς και εκπρόσωποι από τους Συλλόγους της Σορωνής (Ευκλής, Κάμειρος 2009, Αντισφαίρισης Αγ. Σουλά, Περιβάλλοντος). Τους χαιρετισμούς και τις ευχές τους έστειλαν ακόμη οι βουλευτές κ. Γάκης και κ. Κόνσολας και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Αϊβάζης.

            IMG_20160110_233824Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, την εκδήλωση έντυσε μουσικά με την κιθάρα του ο Πέτρος Σταματίου.

            Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και όλες όσους παρευρέθηκαν στη Στέγη του «Αμπερνάλλι» Σορωνής Ρόδου. Κυρίως τους ευχαριστούμε για τα καλά τους λόγια και τη «δύναμη» που αυτά αποπνέουν για τη συνέχιση του πολιτιστικού μας έργου.

            Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου ξεκινά πάλι η καθημερινή πολιτιστική μας δραστηριότητα, με τις πρόβες των ομάδων και τις επιμορφώσεις (αναλυτικά ο προγραμματισμός μας στο ampernalli.gr).

            Τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθεί το βασικό πρόγραμμα των δράσεων μας, με κορύφωση για αυτήν τη περίοδο την οργάνωση του 17ου Καρναβαλιού Σορωνής, την Κυριακή 13 Μαρτίου. Οι προετοιμασίες και οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρώτη συνάντηση όσων ενδιαφέρονται θα γίνει την Κυριακή 24/01 στις 18:00 στη Στέγη μας.

            Πληροφορίες θα βρείτε στις ιστοσελίδες μας: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli. Βίντεο μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας youtube.com/ampernalli.

Εκ του ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου

«Το Αμπερνάλλι»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.