ΓΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ 2H Άνεμος εκδοτική και η Αναστασία Κορινθίου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματός της, με τίτλο «Ποτέ μη λες για πάντα». Ένα βιβλίο «αφιερωμένο» στη Ρόδο και τον έρωτα, το ΠΟΤΕ και το ΠΑΝΤΑ.

ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΑποσπάσματα από το βιβλίο θα αποδώσει ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός και η Διονυσία Σταματελάτου. Για τη συγγραφέα και το έργο της θα μιλήσει ο συγγραφέας, Γιάννης Φιλιππίδης και η δημοσιογράφος Λυριάννα Χατζηρήγα. (η κόρη της Αναστασίας) φίλοι και συνεργάτες της όπως ήταν επιθυμία της ίδιας!

Τη βραδιά χρωματίζει μουσικά με το βιολί της, η μοναδική Leida. Μία διαφορετική σίγουρα παρουσίαση βιβλίου με θέα…Ρόδο και μάλιστα το εξώφυλλο του βιβλίου τα Ελαφακια στο Μαντρακι, αφού για πρώτη φορά γίνεται παρουσίαση σε εξωτερικό χώρο στους Τρεις Μυλου του νησιού μας!

Σας περιμένουμε το Σάββατο 18 Ιουλίου, στις 8:00 μ.μ. σε μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, στους Τρεις Μύλους.

Είσοδος ελευθερη.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ το Casino Ροδου GRANDE ALBERGO DELLE ROSE.

ΒΑΛΤΙΝΟΣΛίγα λόγια για την Αναστασία Κορινθίου

Η Αναστασία Κορινθίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ζει μόνιμα στη Ρόδο.

Είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ομίλου επιχειρήσεων Colorado. Βασικός συντελεστής και συνεργάτης του Summer Rhodes Festival, αλλά και τηλεπαρουσιάστρια με δική της εκπομπή, το «Καλώς τους» και «Για πάρτη σας». Ασχολείται με το ραδιόφωνο από τη συχνότητα του ΠΑΛΜΟΥ στο δίωρό της «Αγκαλιά με την τέχνη». Μέλος των συλλόγων «Μεσόγειος», «Κέντρο Ελπίδα», «Τρίτεκνοι Δωδεκανήσου», ΑΣΙΑΘ, «Επιλέγω Ζωή», στη συντροφιά των δραστήριων «Μαμάδων της Ρόδου», ενώ ταυτόχρονα συντονίζει, διοργανώνει και παρουσιάζει πολιτιστικά φεστιβάλ.

Έχει βραβευτεί από την Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών στα Τίρανα, το Ends Foundation, τον Σύλλογο Γυναικών Νέου Ικονίου και από τον ΠΟΔΡ. Είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στο TedX Δυρραχίου.

Έχει γράψει το παιδικό μιούζικαλ Παραμυθοσαλάτα, ενώ στίχοι της έχουν μελοποιηθεί από τον Α. Παπαντωνίου, Ανθούλα, Πετράκος. Το βιβλίο της Για την καρδιά ενός αγγέλου μεταφέρθηκε τηλεοπτικά από τον Στράτο Μαρκίδη. Τώρα ετοιμάζεται η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Ομερτά.

ΛΥΔΑΒιβλιογραφία:
Γυναίκες από πέτρα, Εμπειρία Εκδοτική 2004.
Για την καρδιά ενός αγγέλου, Εμπειρία Εκδοτική 2006.
Βαρλίκι, Εμπειρία Εκδοτική 2007.
Το χρονικό μιας απιστίας, Εμπειρία Εκδοτική 2009.
Η αδελφότητα των γκρίζων κροτάφων, Δυάς Εκδοτική 2012.
Σου τηλεφώνησα για ένα αντίο, Ελληνική Πρωτοβουλία 2013.
Ομερτά, Ελληνική Πρωτοβουλία 2013.
Οι γεύσεις λένε την ιστορία τους, Ελληνική Πρωτοβουλία 2013.
Μαμάδες και παραμύθια, Βερέττας 2015.

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.