Συνάντηση είχε χθες 17-9-2015 στο Δημαρχείο του Δήμου Ρόδου με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γιάννη Περδίκη, ο Αναστάσιος Γρύλλης, υποψήφιος βουλευτής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κινήματος «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» στα Δωδεκάνησα. Ο κ. Γρύλλης εστίασε το ενδιαφέρον του στα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δήλωσε μεταξύ άλλων «Πιστεύω πως οι λύσεις σε αρκετά προβλήματα θα έρθουν με νέες ιδέες και ανανέωση των ατόμων που ασχολούνται με την πολιτική».

Δεσμεύθηκε για προτάσεις που θα ανακουφίσουν τον Δωδεκανησιακό λαό, κυρίως σε θέματα νοσοκομειακής περίθαλψης, παιδείας και τουρισμού. Επίσης, κάλεσε τους Δωδεκανήσιους να μην επιτρέψουν στη Χρυσή Αυγή να διεκδικήσει την τρίτη διερευνητική εντολή, καθώς οι νεοναζιστικές θέσεις δεν έχουν θέση στο κοινοβούλιο.

Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να παρευρεθούν στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20.00 στο «Ακταίον» με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή στη Β’ Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του κινήματος, κ. Πέτρο Τατσόπουλο.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΡΥΛΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.