Την τιμητική του είχε στην ορκωμοσία της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος μπήκε αμήχανα στην Ολομέλεια με τους 6 βουλευτές του. Μία υπάλληλο της Βουλής, του έδειξε το έδρανο που θα έπρεπε να κάτσει.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν από τους πρώτους που πλησίασαν τον κ. Λεβέντη για να του ευχηθούν καλή δύναμη. «Να ξέρετε ότι έχετε πιάσει το έδρανο του Παύλου Μπακογιάννη», είπε η κ. Μπακογιάννη στο νεαρό βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Μάριο Γεωργιάδη, ο οποίος την κοίταξε αμήχανα.

Νωρίτερα, τον κ.Λεβέντη έσπευσε να χαιρετήσει δια χειραψίας ο υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Ανάμεσα σε αυτούς που του ευχήθηκαν ήταν επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, ενώ ο κ. Λεβέντης δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για να τους δηλώσει ότι δεν θα υπερψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Από το περιστύλιο της Βουλής, μετά την ορκωμοσία, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, δήλωσε για την αυριανή ψηφοφορία και την ψήφο εμπιστοσύνης την άλλη εβδομάδα: «Εγώ στηρίζω μόνο το δίκαιο, αν γίνουν δίκαιοι ναι. Εγώ είμαι συμπολίτευση στο δίκαιο και αντιπολίτευση στο άδικο. Έχετε δει τίποτα δίκαιο να κάνει ο κ. Τσίπρας; Όλο τους μισθοσυντήρητους κοπανάει. Τα μνημόνια να τα ψηφίσει ο Καμμένος. Αν αποδεχθεί τους 9 όρους, όλα αλλάζουν, και να τα σπάσει με τον Καμμένο γιατί ακροδεξιός και αριστερός είναι παρά φύσιν σύζευξη».

http://www.newsbeast.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.