Αν η εκλογή νέου προέδρου της ΝΟΔΕ γίνει από τη βάση και στηθούν κάλπες στα Δωδεκάνησα, τότε και μόνο ο ίδιος θα διεκδικήσει την προεδρία, διευκρίνισε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης.

Αναφερόμενος στην απόφασή του αυτή, τόνισε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στη λειτουργία του κόμματος και σε τοπικό επίπεδο και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος πρέπει να έχει παρουσία σε όλα τα νησιά. Μίλησε για παθογένειες που πρέπει να εκλείψουν αλλά ξεκαθάρισε ότι δε στρέφεται εναντίον κανενός προσωπικά, καθώς όλοι οι μέχρι σήμερα πρόεδροι έχουν προσφέρει τα μέγιστα.

«Η βάση των κομμάτων και των παρατάξεων είναι οι άνθρωποί τους. Είναι αυτοί που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις. Η ΝΔ ήταν και παραμένει μία μεγάλη πολυσυλλεκτική παράταξη που είναι προγραμματισμένη μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες να αγωνιστεί για τα προβλήματα της χώρας και να διεκδικήσει ξανά τη ψήφο του λαού για να γίνει κυβέρνηση.

Είναι βέβαιο ότι κάθε μεγάλη παράταξη πρέπει να έχει και έναν οργανωμένο κομματικό μηχανισμό. Όπου ο πρόεδρος κάθε νομαρχιακής επιτροπής να είναι μία ισχυρή προσωπικότητα να μπορέσει να αποτελέσει ισχυρό εργαλείο πολυσυλλεκτικότητας και να συσπειρώσει να γεφυρώσει και να συνδέσει με σκοπό την ενδυνάμωση του κόμματος.

Με αυτές τις σκέψεις εκδήλωσα την πρόθεσή μου να εξετάσω το θέμα υποψηφιότητας για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ γνωρίζοντας ότι διαθέτω και την πυγμή και την προσωπικότητα και την ισχύ για να δώσω στη θέση αυτή τη διάσταση που πρέπει να έχει» είπε ο κ. Φλεβάρης ο οποίος τόνισε ότι όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρνει αλλαγές στο κόμμα με τον ίδιο τρόπο πρέπει να έρθουν αλλαγές και στη νομαρχιακή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.