«Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ»

ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΥ «Περήφανη Ελληνίδα αισθάνομαι σήμερα όχι μόνο γιατί οι Έλληνες αποφάσισαν να εγκρίνουν την πολιτική που μέχρι σήμερα εφαρμόζει συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά και γιατί οι Έλληνεςπολίτεςαπέδειξαν ότι και ώριμοιπολιτικά είναι να συμμετέχουνσε αμεσοδημοκρατικέςδιαδικασίες και καλλιεργημένηέχουν την κριτική τους σκέψητόσοώστε να μην επηρεάζονται από σειρήνες και φερέφωναπου πρεσβεύουν τον παλαιοκομματισμό και συμφέροντα που αντίκεινται σε αυτά της πλειοψηφίας του ελληνικούλαού.

Τον λόγο έχουν και πάλι οι λαοί της Ευρώπης. Από αύριο ο ίδιος ο ελληνικόςλαός θα είναι αυτός που θα διαπραγματεύεται στις Βρυξέλλες, μετά το συντριπτικόποσοστό του «ΟΧΙ» του 61,31%. Την ισχυρή και ενωτικήβούλησηαυτού θαμεταφέρειπια η κυβέρνηση. Βούλησησυνοδευόμενη και από το βάρος μιας μεγάληςευθύνης της οποίας θα πρέπει να φανείαντάξια.

Στις 5 του Ιούλη νίκησε η δημοκρατία, η κοινωνικήδικαιοσύνη, η Ευρώπη της ισότητας. Καλωσορίζωτην νέαεποχή που ξημέρωσε για την Ελλάδα. Οι αγώνες μας δικαιώνονται».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.